FAQ2017-12-08T00:51:51+00:00

Vanlige spørsmål

Man trenger over hode ikke være trent for å begynne med pole fitness. Treningsformen passer for alle, uansett alder og kroppsfasong, og øvelsene tilpasses til hver enkelt elev. Hos oss har vi hatt flertall elever som begynt med pole uten noen form for treningerfaring, og dette har ikke vært en hindring.

For nybegynnere anbefaler vi treningstights/shorts og singlet. Enkelte triks krever mer hud og derfor er lurt å ha på seg shorts under tightsen, så slipper man å skifte i timen. Ta gjerne med deg behagelige klær til oppvarming, vi trener for det meste barbeint. (Under fanen «Timeplan» kan du se beskrivelse og hva som anbefales å bruke for hver klasse.)

Alt av smykker som ringer, armbånd, klokker, halsbånd osv. er ikke lov å bruke i timene. Dette er for å hindre skader som riper på stengene. Unngå bruk av bodylotion, solkrem og håndkrem samme dag som du skal trene av sikkerhetsmessige årsaker. Dette hindrer godt grep for en selv og for andre.

Kom i god tid før klassen begynner. Unngå bruk av bodylotion, solkrem og håndkrem samme dag som du skal trene av sikkerhetsmessige årsaker. Dette hindrer godt grep for en selv og for andre. Smykker så som ringer, halsbånd, armbånd som kan skade stengene skal ikke brukes i studio.

Minimumsalder for medlemskap og deltakelse på kurs er 16 år, og det kreves godkjenning av foresatte dersom du er under 18 år.
Vi har egne kurs for barn mellom 5-15 år i aerial fitness (pole, hoop og silk).

Som medlem kan du delta på så mange timer som du ønsker. Se regler på booking og avbestilling av timer.

Når du føler deg trygg på øvelsene og er klar for å prøve mer avanserte triks kan du spørre instruktøren.

Helse og sikkerhet er viktig for oss, men all trening skjer på eget ansvar. Spør om du er usikker. Instruktørene tilpasser timen slik at du skal føle deg trygg og komfortabel. Hvis du har noen skader fra før er det viktig at du opplyser instruktøren.

Vi har gratis parkering rett utenfor studio!

Studio er åpent i ukedagene på kveldstid når instruktørene holder klasser. Vi har også åpent på helger for booking av event. Hvis du ønsker å komme innom studio for en titt utenom åpningstidene, kan du sende oss en mail eller ringe på 40641182 for å avtale en passende tid.

Ja, med 12 mnd medlemskap kan du fryse det 1 måned. Se alle medlemsfordeler under fanen «Medlemskap & priser»