Nybegynner kurs i pole2018-07-29T23:55:34+00:00

Nybegynner kurs i pole

Lurer du på om pole er en treningsform for deg?
Vi tilbyr 8 ukers kurs for nybegynnere som ønsker å prøve ut pole som trening.

Pole har blitt en populær treningsform som både er gøy og utfordrende! Pole passer for alle, uansett alder og uavhengig om man er godt trent fra før. Du trenger altså ikke å være sterk eller fleksibel for å lære og klare de øvelser vi gjør på nybegynnerkurs. På disse 8 ukene vil få en grundig gjennomgang av teknikker i mange ulike spins og triks, samt hvordan man kan kombinere disse øvelsene. Vi setter også bevegelsene sammen til sekvenser, og til slutt har du en imponerende rutine på plass. Timene varer i 60 minutter og inneholder oppvarming, teknikktrening, dans og uttøying som gradvis gjør deg sikrere, sterkere og mer fleksibel. På kurs blir vi en fast gruppe hvor man vil møte de samme elevene hver uke, det skaper en god sammenholdning og trygg atmosfære. Du vil kjenne styrken og gleden ved å trene, samtidig som får personlig oppfølging av instruktøren din som følger deg gjennom hele kurset.

Dette lærer du på kurs:
-Grunnleggende triks og spins i pole fitness
-Sette sammen triks og spins til kombinasjoner
-Koreografi, dans med stang
-Spinningpole, triks på stang som snurrer
-Floorwork og overganger mellom gulv og stang
-Styrkeøvelser med stang
-Gode stretching øvelser for hele kroppen
-Sette sammen sekvenser til en rutine

Kledsel:
Vanlige treningsklær så som tights og singlet. Enkelte triks krever shorts da vi trenger hud for å få godt feste på stangen, for eksempel når vi skal klatre eller sitte i stangen. Ta gjerne på tightsen over shortsen, så slipper du å skifte i timen. Hvis det ikke føles komfortabelt å bruke shorts i timen, så gir vi deg et alternativ å øve på imens.

NB: Vi minner om at alt av smykker som ringer, armbånd, halsbånd, klokker osv er ikke lov å bruke i timene. Dette for å hindre skader som riper på stengene. Unngå bruk av bodylotion, solkrem og håndkrem samme dag som du skal trene av sikkerhetsmessige årsaker. Det hindrer godt grep for deg selv og for andre. Sist men ikke minst – husk vannflaske!

Pris: 1749 Kr.     ->Ved kjøp av nytt kurs etter avsluttet kurs, vil du få 10% avslag.

Kursstart 2018:
Onsdag 5/9 kl. 20:20-21:20
Dato: 5, 12, 19, 26 september samt 3, 10, 17, 24 oktober.

Onsdag 31/10 kl. 20:20-21:20
Dato: 31 oktober samt 7, 14, 21, 28 november samt 5, 12, 19 desember.


Kurs kjøper du på nett i vårt bookingsystem, du trenger kun lage en bruker og kjøpe «Nybegynner kurs 8 uker» så kan du booke deg selv til ønsket kurs. 🙂

Lag ny bruker
Kontakt oss


Her kan du se noen spins og triks som vi lærer på nybegynner kurs!