Nybegynner kurs i pole 2018-04-22T18:03:03+00:00

Nybegynner kurs i pole

Lurer du på om pole fitness er en treningsform for deg?
Vi tilbyr 4 ukers kurs for nybegynnere samt helgekurs for deg som ønsker å prøve ut pole fitness.

Pole Fitness har blitt en populær treningsform som både er gøy og utfordrende! Pole passer for alle, uansett alder og uavhengig om man er godt trent fra før. Du trenger altså ikke å være sterk eller fleksibel for å lære og klare de øvelser vi gjør på nybegynnerkurs. Du vil få en grundig gjennomgang av teknikker i mange ulike spins og triks, samt hvordan man kan kombinere disse øvelsene. Vi tilrettelegger øvelsene etter hva som fungerer for deg.
På nybegynnerkurs har du på deg vanlige treningsklær så som tights og singlet. Enkelte triks krever shorts da vi trenger hud for å få godt feste på stangen, for eksempel når vi skal klatre eller sitte i stangen. Ta gjerne på tightsen over shortsen, så slipper du å skifte i timen. Hvis det ikke føles komfortabelt å bruke shorts i timen, så gir vi deg et alternativ å øve på imens.
På kurs blir vi en liten gruppe og det er begrenset med plasser slik at hver enkelt får den hjelp man trenger. Du vil få god oppfølging og en egen stang hver gang.

NB: Vi minner om at alt av smykker som ringer, armbånd, halsbånd, klokker osv er ikke lov å bruke i timene. Dette for å hindre skader som riper på stengene. Unngå bruk av bodylotion, solkrem og håndkrem samme dag som du skal trene av sikkerhetsmessige årsaker. Det hindrer godt grep for deg selv og for andre. Sist men ikke minst – husk vannflaske!

Pris: 1200 Kr.

Kursstart 2018:
4 uker Introkurs:
1 Mai – tirsdager kl. 20:20-21:20

Helgekurs:
Dato kommer, arrangement legges også ut på Facebooksiden.


Ønsker du å bli med på kurs? Kurs kjøper du online i vårt bookingsystem, du trenger kun å lage en bruker i vårt bookingsystem, og send oss en mail med ønsket kursstart! 🙂 Vi booker deg.

Lag ny bruker
Kontakt oss


Her kan du se noen spins og triks som vi lærer på nybegynner kurs!