Om oss 2018-02-04T23:06:55+00:00

Studio & instruktører

Unicorn er et nyetablert dansestudio som ligger 3 km fra Jessheim sentrum. Lokalet ble nyrenovert i 2017 og rommer ca. 80 kvm. Studio har 7 X-pole Xpert stenger på 40 og 45 mm. Stengene er av chrome, brass og stainless steel med både statisk og spinning-funksjon.

Vi tilbyr mange ulike timer i pole fitness, yoga, stretching samt styrketrening. Timene er 60 minutter lange med maks begrensning på 12 elever per pole-time. Dette er for å sikre at hver enkelt elev får oppfølging og tilpasning under timen. Timene holdes på kveldstid, vi tilbyr ulike medlemskap slik at du kan velge det som passer deg. Våre pole instruktører er utdannet Pole Fitness instruktører av Xpert, verdens ledende leverandør av pole fitness sertifiseringsprogram.

Vi har nettbutikken Shop.unicornpole.no og i tillegg butikk i studio hvor man kan kjøpe treningstøy for pole, høye hæler samt grepsprodukter.

Studio ligger sentralt med god kollektivforbindelse. Det finnes også gratis parkeringsplasser utenfor studio.

Diana Nodland
Diana NodlandEier/daglig leder og instruktør
Diana begynte med pole fitness i Mai 2015. Hun har siden dess deltatt i 2 konkurranser, NM Pole Sport 2016 med 3 Plass i kategorien Amatør 2 og NM Pole Sport 2017 med 1 Plass i kategorien professional doubles. Hun er sertifisert Xpert Pole Fitness level 1-2-3-4 og er utdannet instruktør i dansestilen twerk.
På Unicorn underviser Diana i alle pole klasser, Twerk og Stretching.
Imma Øksenholt
Imma ØksenholtInstruktør
Imma begynte med pole fitness i 2010. Hun er sertifisert instruktør i Xpert Pole Fitness level 1-2, Xpert Flexibility Flow og Xpert Pole Fitness spinning pole. Imma har også mange års erfaring som Yoga instruktør, utdannet via Yogafire Malaysia (2011) samt Pilates og Bosu via NIMI og Elixia education. På Unicorn underviser Imma i Pole 1, Yoga og Stretching.

Iselin Lundhaug
Iselin LundhaugInstruktør
Iselin begynte med pole fitness i oktober 2017. Hun er sertifisert instruktør i Xpert Flexibility flow og er i tillegg erfaren instruktør i styrke og boksing siden høsten 2014. På Unicorn underviser Iselin i Stretching og Styrke.