Standardvilkår 2018-03-20T18:12:08+00:00

Standardvilkår

Unicorn Pole Studio tilbyr disse medlemskapene: 12-Måneder, 6-Måneder og 3-Månders medlemskap. Samtlige medlemskap gir ubegrenset tilgang til alle våre klasser, og medlemmet booker selv klasser online med egen innlogging. Tegning av medlemskap er en bindende kontrakt mellom medlemmet og Unicorn Pole Studio. Medlemskapet er personlig og kan ikke benyttes av andre enn medlemmet selv. Innmelding og signering av medlemskap utføres direkte i studio, det er også mulig å kjøpe medlemskap på nett i vårt bookingsystem, hvor man i tillegg må signere for våre standardregler. Betaling for medlemskap vil trekkes automatisk fra din konto, trekket gjennomføres en gang hver måned på samme dato medlemskapet opprettes.

Medlemmer trener på eget ansvar og må sørge for at en ikke utsetter seg for fysiske anstrengelser en ikke klarer.

Brudd på Unicorn Pole Studio sine sikkerhets- og trivselsregler kan medføre at medlemskap avsluttes. Endringer i booking- og medlemskapsregler kan forekomme.

Medlemskap 12 måneder:
★Ubegrenset antall klasser per måned
★10% rabatt på alle varer kjøpt i vår nettbutikk
★20% rabatt på privattimer, utdrikningslag, kurs samt workshops arrangert av Unicorn Pole Studio
★30% rabatt på behandling/sports massasje hos Daniel Borgård
★Kan fryses 1 måned
★20% Studentrabatt, ved fremvisning av gyldig studentbevis

Medlemskap 6 måneder:
★Ubegrenset antall klasser per måned
★5% på alle varer kjøpt i vår nettbutikk
★10% rabatt på privattimer, utdrikningslag, kurs samt workshops arrangert av Unicorn Pole Studio
★30% rabatt på behandling/sports massasje hos Daniel Borgård
★15% Studentrabatt, ved fremvisning av gyldig studentbevis

Medlemskap 3 måneder:
★Ubegrenset antall klasser per måned
★5% på alle varer kjøpt i vår nettbutikk
★10% rabatt på privattimer, utdrikningslag, kurs samt workshops arrangert av Unicorn Pole Studio
★30% rabatt på behandling/sports massasje hos Daniel Borgård

STUDENTRABATT: Medlemmet vil få rabattert medlemskap ved fremvisning av gyldig studentbevis og kan utnytte seg av denne fordelen frem til siste måned før utløpsdato. Medlemmet må selv sørge for fremvisning av nytt studentbevis i god tid for å unngå trekk på fullt beløp for medlemskap.

Påmelding av timer må gjøres senest 6 timer før den starter, og avmelding må gjøres senest 4 timer før start. Dersom du ikke møter opp eller melder deg av i tide vil du bli belastet med et avbestillingsgebyr på 50 kr. Gebyret trekkes fra medlemmets kundekonto. Unicorn Pole Studio forbeholder seg retten til å endre timer samt kansellering av timer dersom det blir nødvendig.

Under timen skal elever følge instruksjoner som gis av instruktøren og ikke prøve seg på øvelser som ikke er blitt undervist. Elever skal komme tids nok og få med seg hele oppvarmingen. Vis respekt og hensyn til instruktør og de andre elevene, hvis man må gå tidligere fra timen skal det gis beskjed om til instruktøren på forhånd. Instruktøren kan be deg om å forlate timen dersom det vises tegn til skader som gjør at du ikke klarer å gjennomføre timen. Dette gjelder også dersom du utgjør en risiko for deg selv eller andre elever, eller ikke følger våre trivsels regler.

Alle påmeldinger til kurs/workshops er bindende og bekreftet ved mottatt innbetaling. Booket kurs er gjeldende, det er altså ikke lov å bytte kurs og/eller hoppe inn i et påbegynt kurs. Kurs/workshops kan kjøpes på nett i vårt bookingsystem.

Prøvepakken gir deg en mulighet å teste ut hvordan det er og være medlem hos oss, uten å binde deg opp mot månedlige betalinger. Prøvepakken gjelder kun for nye medlemmer som tidligere ikke har vært medlem hos oss. Du vil få lik tilgang som våre faste medlemskap og kan trene så mye du vill på alle våre klasser! Du vil få egen logg inn og du booker klasser selv via vår nettside eller Facebook-siden. Prøvepakken er gyldig 14 dager fra kjøpsdato.

Du må ha fylt 16 år for å være medlem på Unicorn Pole Studio. Er du under 18 år må du ha godkjennelse av foresatte.

Oppsigelse av medlemskap etter medlemskapstiden har en oppsigelsestid på 2 måneder. Oppsigelsen regnes fra og med mottatt skriftlig varsel. Oppsigelse av medlemskap under medlemskapstid kan godkjennes dersom vedrørende flytter mer enn 5 mil fra studio eller har dokumenter som tilsier at medlemmet ikke kan fortsette.

Gyldig i 6 måneder fra kjøpsdato og er tilgjengelig for kjøp på nett i vårt bookingsystem eller direkte i studio. Du booker selv klasser online med din egen bruker. Påmelding av timer må gjøres senest 6 timer før den starter, og avmelding må gjøres senest 4 timer før start for at du skal unngå å bli trukket for klassen. Et klipp gjelder for 1 klasse.

Unicorn Pole Studio har stort fokus på sikkerhet og helse, og det er derfor viktig at det blir opplyst om tidligere skader eller skader som måtte oppstå under trening til instruktør. Unicorn Pole Studio har ingen ansvar for personskader og/eller tap av eiendom som måtte oppstå under trening i studio, da all trening skjer på eget ansvar. Instruktører har rett til å be elever om å forlate trening dersom det vises tegn til skade eller smerte, som kan utgjøre risiko for seg selv eller andre.

Booking av utdrikningslag/event kan utføres online i vårt bookingsystem. Kontakt oss først slik at vi får bekreftet at datoen dere ønsker er ledig. For å booke en dato lager du en profil i bookingsystemet hvor du kjøper forhåndsbooking på kr 500. Resterende beløp vil bli trukket automatisk fra kundeprofilen 14 dager før oppdragsdato, før trekk må vi også ha beskjed om antall deltakere. Kansellering eller endring av tidspunkt må da også skje senest 14 dager før oppdrag, altså før vi trekker resterende beløp for å få refundert beløp for forhåndsbooking. Når resterende beløp for utdrikningslag/event er trukket er det ikke lenger mulig for kansellering/endring. Unicorn Pole Studio forbeholder seg retten til å kansellere eller gjøre endringer av arrangementet dersom det er absolutt nødvendig. Beløpet krediteres dersom dette skulle oppstå og vi ikke finner en passende løsning for dere.

Instruktørene har rett til å avvise personer fra lokalet dersom de opptrer i en trakasserende atferd eller utgjør en fare for andre deltakere eller instruktør.

BESTILLING Å BEKREFTELSE
For å handle hos oss må du være over 18 år. Når du skal gjennomføre en bestilling på Nettsiden kommer du til å bli bedt om å gi oss visse personopplysninger. Du bekrefter at de opplysninger som du gir er korrekte og fullstendige, og at du har ansvaret for uriktige opplysninger du har oppgitt. Ved at du godkjenner Vilkårene samtidig som du legger inn din bestilling oppstår det en bindende avtale mellom deg som kunde og Unicorn Pole Shop. Samtidig som du legger inn din bestilling aksepterer du at du også er blitt betalingsansvarlig for ordrens totalbeløp. Ved mottatt ordre sendes automatisk en ordrebekreftelse pr. epost til din registrerte epost-adresse. Du mottar i første omgang en foreløpig bekreftelse. Når din ordre er pakket og klar for utlevering, mottar du så ny bekreftelse på at pakken er sendt. Denne sendingbekreftelsen fungerer samtidig som garantibevis for full betaling. Du kan legge inn bestillingen på nettsiden døgnet rundt, varene plukkes normalt neste virkedag.

Varer plukkes først og fremst fra lager, men også fra butikk. Varer fra butikk kan ha blitt prøvd på. Angrerett gjelder kun for produkter kjøpt i nettbutikken og ikke direktekjøp fra vår fysiske butikk.

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, produktendringer, prisjusteringer og fargeavvik samt at vi eventuelt blir utsolgt. Vi forbeholder oss retten til å avvise/kansellere bestillinger i tilfeller der priser eller tilbud er feilaktig angitt.

LEVERING
Vi benytter en enhetspris for frakt på kr. 59,- for pakker under 1 kg, kr. 129,- for pakker over 1 kg, og kr. 299 for spesial pakker over 8 kg, uavhengig av størrelse. Vi har gratis henting på vår studio etter avtalt tidspunkt. Vi bruker Bring som samarbeidspartner for logistikk i Norge. Varene leveres normalt med Bring direkte i din postkasse eller til nærmeste postkontor. Varepakker som anses å være for stor for postkasse leveres til ditt nærmeste utleveringssted og du får en SMS-varsling.

Alle pakker ligger på utleveringsstedet i 14 dager før de returneres til oss. Uavhentet pakke omfattes ikke av angreretten. For pakker som ikke hentes påløper en avgift som for tiden er på kr. 299,-. Dette tilsvarer de kostnadene det medfører for oss å sende pakken og motta den i retur. Å krysse av for ”nektet mottatt” for å returnere pakken er ikke en tillatt praksis og pakken regnes da som uavhentet, med påfølgende gebyr.

Normal leveringstid er mellom 2-5 arbeidsdager etter at vi har mottatt din bestilling, med forbehold om at varen finnes på lager. For tiden leverer vi bare innen Norge.

DEFEKT/FEIL VARE
Vi har gode rutiner hvor produktene kontrolleres før den sendes ut til kunde. Ved tilfelle hvor det oppstått en feillevering eller det er feil/skade på varen, ber vi deg sende oss en E-post med tydelige bilder og beskrivelse på skaden/produkten snarest mulig. Dette må skje senest 7 dager etter du mottatt produktet. Vi erstatter retur frakten og sender ny vare uten ekstra omkostninger. Du vil motta en retur-etikett som skal skrives ut og plasseres synlig på pakken for returnering. Vi sender bekreftelse på epost når produktet kommet tilbake og blitt behandlet hos oss.

ENDRINGER I VILKÅRENE
Unicorn Pole Shop forbeholder seg retten til å gjøre endringer i Vilkårene når som helst. Alle endringer av Vilkårene kommer til å bli publisert på nettsiden. Unicorn Pole Shop anbefaler imidlertid at du holder deg oppdatert regelmessig på nettsiden for å bli varslet om eventuelle endringer av Vilkårene.

PERSONVERNERKLÆRING
Vi utgir ikke personlige opplysninger til 3. part, og bruker kun dine opplysninger for å gjennomføre våre forpliktelser overfor deg som kunde. Du kan når som helst kontakte oss å be om å få tilsendt de opplysninger vi har om deg eller gi beskjed om at du ønsker å slettes fra våre lister.

ANGRERETT/RETUR
Retur av produkter kjøpt i vår nettbutikk må skje innen 14 dager etter at pakken er mottatt. Du må fylle ut angrerett skjema som følger med pakken og sende den sammen med produktet tilbake til oss. Ufullstendig utfylt skjema kan medføre at returen ikke blir godkjent. Send aldri produkter i retur med postoppkrav! Disse vil ikke bli hentet og du vil få pakken i retur.

Varen må sendes til følgende adresse:

Unicorn Pole studio
Algarheimsvegen 130
2056 Jessheim

Kostnader ved retur dekkes av kunde, du vil få tilbake hele beløpet for produktet dersom den oppfyller kravene for godkjenning. Tilbakebetaling vil gjøres til samme konto som du betalt produktet med og vil være gjennomført etter produktet har blitt godkjent og registrert inn på vårt lager. Vanligvis tar dette 14 ukedager fra din retur er sendt, det kan ta noe lenger tid ved høytider. Kunde er ansvarlig for returen inntil den ankommet vår adresse, vi anbefaler derfor at du sender pakken med sporing for å unngå at den eventuelt kommer bort under transport. Se til at produktet er ordentlig pakket og retur adressen tydelig skrevet på. Produktet kan også leveres tilbake direkte til butikken etter avtalt tidspunkt. Ta med deg produktet sammen med fullt utfylt angrerett skjema som fulgte med forsendelsen. Overlever returen og vis gyldig legitimasjon, du vil motta epost når returen er behandlet.

Krav for godkjennelse av bytte/returer:

KLÆR
Produktet kan prøves på, men må ikke være brukt eller vasket. Produktene må ha originale merkelapper og originalemballasje. Noen produkter vil komme i forseglet pose, disse er lov og åpne. Vennligst påse at klær prøves med underbukser samt at dem ikke ødelegges av sminke/deodorant.

SKO
Disse kan prøves på, men må ikke være synlig brukt. Sko må være i nytt tilstand uten riper eller andre skader. Produktet må ha original emballasje med sko trekk og sko kartong, dette inkluderer også alt annet av beskyttelse for skoene som ligger i kartongen. Skoene kan etterlate merker på enkelte gulvmaterialer. Sko som gir merker på gulv er ikke en gyldig grunn for retur.

GREPSPRODUKTER
Grepsprodukter (dryhands, X-Dry, dew point) er forbruksvarer og godtas ikke i retur.