Twerking kurs 2018-02-09T12:47:22+00:00

Twerking kurs

Twerk er en dansestil som fokuserer på å løfte og bevege musklene fra brysthøyde og ned til kne. Målet er å lære kropps kontroll ved å isolere bestemte muskler i lår, mage og rompe. Kjennetegn for denne stilen er harde bevegelser, hvor man spiller på sine feminine sider og tillater rompen til å danse. Twerk er teknisk krevende, og utfordrer balansen, smidighet, grunnstyrke og koordinasjonen vår. Twerking sees ofte i andre dansestiler som dancehall, hiphop samt afromix og brukes til å sette sammen en koreografi.

Dette er et nybegynner kurs som overhodet ikke krever noen forkunnskaper. Uansett om prøvd Twerk noen ganger tidligere, eller aldri før har trent så kan du uten problem være med på kurset. En gøy og lærerik time hvor det loves høy puls og godt humør! Til dette kurset anbefaler vi å bruke løstsittende shorts eller joggebukser, singlet og innesko/sneakers. Husk vannflaske!

Kurset er 90 min lang og består av: 
– Oppvarming
– Teknikk basis trinn
– Dansekoreografi
– Avsluttes med noen styrkeøvelser for rompe, mage og lår

Pris: 250 kr

Kursdato 2017:
Dato kommer…


Ønsker du å bli med på kurs? Kurs kan kjøpes online i vårt bookingsystem, du trenger kun å lage en bruker i vårt bookingsystem, og send oss en mail at du ønsker å melde deg på! 🙂


Lag ny bruker
Kontakt oss