Twerking kurs2018-10-14T08:36:26+00:00

Workshop Twerking

Twerk er en dansestil som fokuserer på å løfte og bevege musklene fra brysthøyde og ned til kne. Målet er å lære kropps kontroll ved å isolere bestemte muskler i lår, mage og rompe. Kjennetegn for denne stilen er harde bevegelser, hvor man spiller på sine feminine sider og tillater rompen til å danse. Twerk er teknisk krevende, og utfordrer balansen, smidighet, grunnstyrke og koordinasjonen vår. Twerking sees ofte i andre dansestiler som dancehall, hiphop samt afromix og brukes til å sette sammen en koreografi.

Dette er et nybegynner workshop som overhodet ikke krever noen forkunnskaper. Uansett om prøvd Twerk noen ganger tidligere, eller aldri før har trent så kan du uten problem være med på kurset. En gøy og lærerik time hvor det loves høy puls og godt humør! Til dette kurset anbefaler vi å bruke løstsittende shorts eller joggebukser, singlet og innesko/sneakers. Husk vannflaske!

Workshop er 90 min lang og består av: 
– Oppvarming
– Teknikk basis trinn
– Dansekoreografi
– Avsluttes med noen styrkeøvelser for rompe, mage og lår

Pris: 249 kr

Workshops 2018:
Dato kommer, event blir lagt ut på facebooksiden vår.


Workshop kan kjøpes og bookes online i vårt bookingsystem, du trenger kun lage en bruker og gå til «workshops» hvor du kan kjøpe og booke deg til workshoppen! 🙂

Trenger du hjelp med booking er det bare å ta kontakt.


Lag ny bruker
Kontakt oss