Kurs i pole – nivå 22019-09-03T23:59:41+00:00

Kurs i pole – nivå 2

8 ukers kurs for deg som ønsker å ta trening til et nivå med nye utfordringer! Dette kurset passer for deg som fullført grunnkurset vårt, du må mestre øvelsene og være trygg på de du lært fra grunnkurset. Noen trenger og gjennomføre grunnkurs flere ganger før man er klar for neste nivå – spør instruktøren for å sikre deg at du er klar for et høyre nivå.

På dette kurset begynner vi med triks som er opp-ned i stangen, vi kommer jobbe med forskjellige måter til å komme seg opp-ned samt hvordan man henger i blant annet knær, albuer og hofter. Her vil du ta mer ansvar for din trening og lære deg stole mer på deg selv og grepet ditt. Vi setter triks og bevegelser sammen til lengre kombinasjoner, og du vil også sette sammen egne sekvenser likt som på grunnkurset. Timene varer i 60 minutter og inneholder oppvarming, teknikk, kombo trening og uttøying som gradvis gjør deg sikrere, sterkere og mer fleksibel. På kurs blir vi en fast gruppe hvor man vil møte de samme elevene hver uke, det skaper en god sammenholdning og trygg atmosfære. Du vil kjenne styrken og gleden ved å trene, samtidig som du får personlig oppfølging av instruktøren som følger deg gjennom hele kurset.

Dette lærer du på kurs:
-Nye spins og triks opp i stangen
-Starter med triks opp-ned i stang
-Sette sammen lengre kombinasjoner med triks
-Koreografi, dans med stang
-Mer spinningpole, triks på stang som snurrer
-Styrkeøvelser med stang
-Sette sammen sekvenser til en rutine
-Gode stretching øvelser for hele kroppen

Kledsel:
Ha gjerne på tights til oppvarming, under timen bruker vi topp/singlet og kort shorts.

Pris: 1749 Kr.
★Ved kjøp av nytt kurs etter avsluttet kurs, vil du få 10% avslag. Gi beskjed så ordner vi for deg.
★Under kursets gang får du 100 kr avslag på Drop-in hvis du vil delta ekstra på våre andre klasser. Din pris: 149.- (Org. pris: 249.-) Gi beskjed, vi legger til rabatten for deg.

Kurs 2019:
Onsdager start 30/10 kl. 20:00-21:00
Datoer: 30 okt. 6, 13, 20 & 27 nov. 4, 11 & 18 des.


Kurs kjøper du på nett i vårt bookingsystem, logg inn på din profil og kjøp «Kurs 8 uker – nivå 2».
HUSK! Gå deretter til timeplanen og book kurset, da du booker dagen for kursstart så kommer alle datoer opp – book alle 8 kursdager med en gang 🙂

Kjøp kurs
Kontakt oss