Anmeldelser2019-04-14T10:37:18+00:00

Anmeldelser

Supre instruktører og et godt miljø hvor man backes opp uansett hvor fersk man er 

Maria Ulsaker Fuglum, ★★★★★

My first time to try pole fitness � and it was amazing. My instructor was very friendly she makes sure that we all can do the pole tricks. Her stretching class was also amazing, I never thought I could stretch much my legs to get splits but her stretching/yoga flow is helpful to get a good split � �

Fujiko Gonzales, ★★★★★

Jeg bestilte sko herifra. De kom raskt, var super fine og det var den koseligste pakken jeg noensinne har blitt tilsendt. Navnet mitt var skrevet så fint utenpå og en liten koselig hilsen inni. En liten gest i hverdagen, som gjorde meg glad

Anne Berit Dahl, ★★★★★

Som helt «blodfersk» pole-utøver er det supert å trene på et studio der man virkelig blir sett og tatt vare på. Spesielt som ny i sporten er dette motiverende. Instruktørene har virkelig peiling på det de underviser i, timene er morsomme, og miljøet er fantastisk!

Anbefaler alle å ta turen hit – de tilbyr først og fremst pole, men har også timer i yoga og trening med egen kroppsvekt.

Stine Sága Eir Kolbeinsen Skogen, ★★★★★

På dette studioet trives jeg kjempe godt  de har veldig dyktige instruktører og hyggelig atmosfære. Timene er morsomme og man lærer alltid noe nytt. Her er det virkelig plass til alle

Michelle Aker Åstrøm, ★★★★★

Fantastiske instruktører, elsker timene! 

Cecilie Stiberg, ★★★★★

Veldig dyktige instruktører som virkelig får frem mestringsfølelsen!
Timene er lagt opp slik at ALLE kan være med på timene og alle klarer forskjellige triks og spins. Kan varmt anbefale studioet �

Linn Marie Langseth, ★★★★★

Selv om jeg kun har vært her som gjest og fotograf, mener jeg at observasjonene mine gir grunnlag for å skrive en review av Unicorn Pole Studio.

Det første inntrykket man får når man kommer inn hos Unicorn, er at man er velkommen. Jeg kan ikke konkret sette fingeren på noen enkeltting, men hele atmosfæren her er smakfull og som sagt man føler seg velkommen.

Dette inntrykket bare forsterkes ytterligere av instruktører som man ser at smilet er ekte hos. De er faktisk glade for å ta imot deg, enten du er gjest eller elev.

Når man også ser at instruktørene er tvert igjennom faglig helt i eliteklassen både på de tekniske aspektene av pole, og å lære vekk dette, og ikke minst på å sikre at elevene får mestringsfølelse (og den trygge følelsen av at de blir tatt vare på), så sier det seg selv at å anbefale dette polestudioet er lett.

Dette er hit jeg sender familie og venner. Fordi her VET JEG at de blir tatt vare på, og får TOPPKLASSE undervisning.

Svein Arild Kolbeinsen Skogen, ★★★★★

Flott, dyktig og trygg instruktør med tæl. 🙂

Herdis Jensen, ★★★★★

kjempe morsomt, og fantastisk flink instruktør

Espen Bakke, ★★★★★

Veldig bra time! Dyktig instruktør

Anna Stanislawczyk, ★★★★★

Et unikt, trygt og inkluderende miljø mellom elevene og instruktørene, der alle heier på hverandre!
Man lærer alltid noe nytt og morsomt fra de kreative instruktørene der, om du har som mål å konkurere etterhvert og trenger disiplinen som skal til, eller bruke timene som ren trening og morro har de alltid det du trenger for å nå dine mål.
Flott sted for selvutvikling!

Silje Jødal Kvernes , ★★★★★

Kjempedyktige og snille instruktører!Gleder meg til hver time

Åse Marie Aas, ★★★★★

Flinke instruktører og veldig bra trening!

Elisabeth Sørsæther Stene, ★★★★★

Trening er SÅ morsomt igjen! Flotte instruktører som er motiverende og inkluderende langt ut over hva jeg noen gang har opplevd. En plass for ALLE, uansett hva slags utfordringer en måtte ha!

Ariel Pedersen, ★★★★★