Beskrivelse av klasser2019-01-29T13:35:04+00:00

Beskrivelse Klasser

Pole Fitness 1

Er du helt ny i pole fitness er dette timen for deg. Vi jobber på holdning og basisteknikker for ulike triks, spins og transisjoner. Vi bygger opp styrken og forbereder kroppen for øvelser som vil komme på neste nivå. Alle øvelser tilrettelegges for hver enkelt elev slik at man føler seg trygg med det vi jobber med.
 Til disse timene anbefales det tights, shorts og singlet.
          

Pole Fitness 2

Denne timen er for de som begynner å føle seg trygge på stanga og er klare til å ta treningen til et nytt nivå. Timen passer for elever som gått videre fra Pole fitness 1. I disse timene kombinerer vi flere triks og spins, samt at vi begynner med spinningpole og triks som er opp-ned i stanga. Vi fokuserer på teknikk og her begynner du også ta mer ansvar for din egen trening.
Til disse timene anbefales det shorts, singlet og sports topp.
           

Pole Fitness 3 – 4

Når du føler deg komfortabel og mestrer øvelsene på Pole fitness nivå 2 så tar vi steget videre. Dette er en kombinert nivå 3 – 4 time hvor vi jobber med mer avanserte triks og kombinasjoner i stangen. Dette er en morsom og utfordrende treningstime der du utfordres til å øve mye, gjøre feil og prøve igjen, og mest av alt ta ansvar og vise respekt for dine egne grenser.

Til disse timene anbefales det shorts og sports topp.

           

Open pole

Alle kan være med på denne timen. I denne timen varmer vi opp sammen, men du bestemmer selv hva du vil trene på under timen. Har du sett et bilde eller en video av et kult triks du har lyst til å prøve? Her har du gode muligheter for akkurat hva DU trenger å øve på. Har du gått tom for ideer på øvelser? Spør! Instruktøren er tilgjengelig under timen til å hjelpe, tilpasse og svare på alle spørsmål.

Til disse timene har du på deg det som passer til din trening.

Exotic pole

Dette er en dansetime hvor man lærer å danse med elementer fra Exotic pole. Her setter vi sammen koreografier med ulike spins og floorwork, vi jobber mye med  linjer og holdning. Timen passer for alle, men det anbefales å ha deltatt på et flere Pole fitness 1 timer og at du føler deg trygg i de fleste øvelser vi gjør på disse timene. Vi danser i høye hæler, men det går helt fint å delta barbeint.

Til disse timene anbefales det tights, singlet, knebeskyttere og heels.

Power yoga

Power yoga er en fysisk utfordrende time preget av dynamiske og flytende bevegelser med fokus på pusten underveis. Power yoga er en god blanding av ashtanga, bevegelighetstrening, styrketrening og tai-chi. Den er en motvekt til de yin- baserte yoga timene vi har. Her får du utfordret styrken, balansen og smidigheten din, og med fokus på pust får du alikevel slappet av i kropp og sinn. Power yoga passer veldig godt for deg som ønsker en fysisk og leken utfordring i yogaformat.

Til denne timen er det anbefalt å ha på seg behagelige klær som dekker armer og ben som joggebukse, tights, hettegenser, genser osv.

Yoga flow

Denne timen passer perfekt for deg som trenger lit avkobling fra en travel hverdag. Her fokuserer vi på balanse, pust, bygge styrke i kjernemuskulaturen, øke bevegligheten i kroppen samt avspenning. Dette er en rolig Yoga time og alle delta på denne timen da øvelsene er anpasset etter alle nivåer.

Til denne timen er det anbefalt å ha på seg behagelige klær som dekker armer og ben som joggebukse, tights, hettegenser, genser osv.

Flexibility flow

Har du et mål om å komme ned i spagaten eller stå i en perfekt bro? Flexibility Flow er den perfekte timen for å jobbe med bevegeligheten i leddene. Vårt mål er å bli sterke og myke! Timen passer for alle nivåer og det er du selv som bestemmer hvor hardt du vil tøye.

Til denne timen er det anbefalt å ha på seg klær som dekker armer og ben som joggebukse, tights, hettegenser, genser osv.

Full body burnout

På denne timen trener vi med vår egne kroppsvekt. Øvelser og opplegg av timen varierer fra uke til uke, en god variasjon av barre inspirert styrketrening, sirkeltrening, innslag av cardio samt andre opplegg. Denne timen er perfekt for deg som trenger og bygge opp styrken i kroppen eller ønsker et bra komplement til pole treningen!

Til disse timene anbefales vanlige trenings klær samt joggesko.

Thank god it’s friday!

Dette er en time hvor alle kan delta, og her vil det være en god del overraskelser. 🙂 Instruktøren varierer fra uke til uke med hva som skjer på timene. Noen ganger får elevene prøve seg på elementer i spinningpole, floorwork, gjøre triks sammen eller sette sammen sekvenser til dansekoreografi både med og uten stang. Alle øvelser tilrettelegges for hver enkelt elev slik at man føler seg trygg med det vi jobber med.
 Til disse timene anbefales det tights, shorts og singlet.