Gratis prøvetime2019-04-17T15:50:07+00:00

Gratis prøvetime

Start påskeferien med en gratis prøvetime i pole! Her kan du som ikke prøvd pole før komme og teste ut treningsformen helt uforpliktende. Alle som deltar kan etter timen bli med i en trekking og vinne 2 uker prøvepakke med ubegrenset trening på alle våre klasser!

Dato: torsdag 18/4
Prøvetime 1: 18:00-19:00     FULLBOOKET!
Prøvetime 2: 19:30-20:30     6 plasser igjen!

Pole Fitness har blitt en populær treningsform som både er gøy og utfordrende! Pole passer for alle, uansett alder og uavhengig om man er godt trent fra før. Du trenger altså ikke å være sterk eller fleksibel for å lære og klare de øvelser vi gjør på nybegynner nivå. Du vil få en grundig gjennomgang av teknikker i ulike spins og triks, samt hvordan man kan kombinere disse. Vi tilrettelegger øvelsene etter hva som fungerer for deg.

Kledsel:
På nybegynnerkurs har du på deg vanlige treningsklær så som tights og singlet, vi trener barbeint. Enkelte triks krever shorts da vi trenger hud for å få godt feste på stangen, for eksempel når vi skal klatre eller sitte i stangen. Hvis det ikke føles komfortabelt å bruke shorts i timen, så gir vi deg et alternativ å øve på imens. Ha gjerne på shortsen under tightsen, så slipper du skifte i timen. Husk vannflaske.

Hvis du har lyst å prøve pole, men er litt i tvil om du faktisk tørr å bli med, så kan vi fortelle at det ikke er noe som helst å være urolig for. Alt vi gjør på timen vil først vises grundig og steg for steg av instruktøren, som deretter går rundt til hver og en og hjelper til.

PÅMELDING:
Send epost til: post@unicornpole.no med fullt navn.

Har du spørsmål? Send en epost til post@unicornpole.no
Eller ring/SMS til Diana på 40641182

Kontakt oss