Grunnkurs i pole2019-04-30T12:33:39+00:00

Grunnkurs i pole

Lurer du på om pole er en treningsform for deg?
Vi tilbyr 8 ukers grunnkurs for de som ønsker å prøve ut pole som trening. Dette kurset passer like godt for deg som er helt ny eller hvis du tatt dette kurset fra før.

Pole har blitt en populær treningsform som både er gøy og utfordrende! Pole passer for alle, uansett alder og uavhengig om man er godt trent fra før. Du trenger altså ikke å være sterk eller fleksibel for å lære og klare de øvelser vi gjør på nybegynnerkurs. På disse 8 ukene vil du få en grundig gjennomgang av teknikker i mange ulike spins og triks, samt hvordan man kan kombinere disse øvelsene. Vi setter også bevegelsene sammen til sekvenser, og til slutt har du en imponerende rutine på plass. Timene varer i 70 minutter og inneholder oppvarming, teknikk, kombo trening og uttøying som gradvis gjør deg sikrere, sterkere og mer fleksibel. På kurs blir vi en fast gruppe hvor man vil møte de samme elevene hver uke, det skaper en god sammenholdning og trygg atmosfære. Du vil kjenne styrken og gleden ved å trene, samtidig som får personlig oppfølging av instruktøren din som følger deg gjennom hele kurset.

Dette lærer du på kurs:
-Grunnleggende triks og spins i pole fitness
-Sette sammen triks og spins til kombinasjoner
-Koreografi, dans med stang
-Spinningpole, triks på stang som snurrer
-Floorwork og overganger mellom gulv og stang
-Styrkeøvelser med stang
-Gode stretching øvelser for hele kroppen
-Sette sammen sekvenser til en rutine

Kledsel:
Vanlige treningsklær så som tights og singlet. Enkelte triks krever shorts da vi trenger hud for å få godt feste på stangen, for eksempel når vi skal klatre eller sitte i stangen. Ta gjerne på tightsen over shortsen, så slipper du å skifte i timen. Hvis det ikke føles komfortabelt å bruke shorts i timen, så gir vi deg et alternativ å øve på imens.

Pris: 1749 Kr.
★Ved kjøp av nytt kurs etter avsluttet kurs, vil du få 10% avslag. Gi beskjed så ordner vi for deg.

Kurs 2019:
Mandag 6/5 kl. 20:30-21:40
Dato: 6, 13, 20, 27 mai, 3, 10, 17 og 24 juni.

SOMMERFERIE – oppstart igjen i høst


Kurs kjøper du på nett i vårt bookingsystem, lag en bruker og kjøp «Grunnkurs 8 uker». Deretter går du til din profil og booker alle 8 kursdager på «Book multiple classes»

Lag bruker & kjøp kurs
Kontakt oss