Grunnkurs Teenz pole2019-01-21T12:01:52+00:00

Grunnkurs Teenz pole

Lurer du på om pole er en treningsform for deg?
Vi tilbyr 4 uker grunnkurs for ungdom mellom 13-16 år som ønsker å prøve ut pole som trening.

Pole har blitt en populær treningsform som både er gøy og utfordrende! Aktiviteten passer utmerket for danseglade og akrobatiske sjeler i alle aldre. Pole er en treningsport og kunstform med mange fellestrekk til akrobatikk, turn og dans. En treningsform som passer for alle, uansett alder og uavhengig om man er godt trent fra før. Du trenger altså ikke å være sterk eller fleksibel for å lære og klare de øvelser vi gjør på grunnkurs. På disse ukene vil du få en grundig gjennomgang av teknikker i mange ulike spins og triks, samt hvordan man kan kombinere disse øvelsene. Timene varer i 60 minutter og inneholder oppvarming, teknikktrening, kombinasjoner og uttøying som gradvis gjør deg sikrere, sterkere og mer fleksibel. På kurs blir vi en fast gruppe hvor man vil møte de samme elevene hver uke, det skaper en god sammenholdning og trygg atmosfære. Du vil kjenne styrken og gleden ved å trene, samtidig som får personlig oppfølging av instruktøren din som følger deg gjennom hele kurset.

Dette lærer du på kurs:
-Grunnleggende triks og spins i pole fitness
-Sette sammen triks og spins til kombinasjoner
-Spinningpole, triks på stang som snurrer
-Floorwork og overganger mellom gulv og stang
-Styrkeøvelser med stang

Kledsel:
Vanlige treningsklær så som tights og singlet. Enkelte triks krever shorts da vi trenger hud for å få godt feste på stangen, for eksempel når vi skal klatre eller sitte i stangen. Ta gjerne på tightsen over shortsen, så slipper du å skifte i timen.

Pris: 795 Kr.

Kursstart 2019:
Vi setter opp en dato etterhvert da vi får inn nok interesse.


NB: For å delta på kurs må vi ha godkjennelse fra foreldre!
Kurs kjøper du på nett i vårt bookingsystem, du trenger kun lage en bruker. HUSK  å booke deg til hele kurset gjennom profilen din på «Book multiply classes»

Lag bruker & kjøp kurs
Kontakt oss