Contemporary Pole

I denne klassen kombinerer vi Contemporary Dance og Pole Dance Teknikker. Fokuset er på å lære seg å danse fritt, og føle seg komfortabel med å danse med stangen i relasjon til musikken. Målet med klassen er å bygge opp både teknikk og musikalitet, for å bli bedre kjent med egen kropp i bevegelse med stangen.

Under oppvarming vil det bli introdusert elementer fra ballett og moderne dans, deretter vil det være en liten koreografi og noe improvisasjons øvelser. Dette er en såkalt ”feel good” klasse, perfekt for deg som ønsker å lære å danse med stangen uten hæler. Ta gjerne med dere noen gode sokker og knebeskyttere, for å bevege seg mer behagelig på gulvet.

Facebook

2 uker siden

Unicorn pole studio

Fra og med i dag så er det lov med egentrening igjen på studio! 👏
Vi har satt opp egentrening mandag til fredag på kveldstid, så nå kan du booke en plass og trene på egen hånd hos oss😊 egentrening kjøper du i booking appen eller på webben!

Gå til vår nettside så finner du både timeplan og link til å melde deg på: unicornpole.no/timeplan/

Vi fortsetter med online timer frem til vi åpner for gruppetimer igjen, og håper vi få gode nyheter ved neste vurdering 🙏

#unicornpolestudio #treningsglede #fitness #treningsmotivasjon
... Se merSe mindre

Vis på facebook

2 uker siden

Unicorn pole studio

Diana og Mia tok med ute stangen vår på en liten photoshoot i Lillestrøm! Fortsatt litt kaldt men det blev noen fine bilder😍
Foto tatt av @CB.foto.Norway (Instagram)

#unicornpolestudio #strømmenpolefitness #trening #photoshoot #lillestrøm
... Se merSe mindre

Vis på facebook