Heels beginner

Dette er en koreografitime hvor vi danser i høye hæler. Her får du lære mye floorwork å overganger mellom stang og gulv. Vi setter sammen eksotiske, sensuelle og typiske «heels-elementer» rundt stangen og fokuserer på fine bevegelser, holdning og finne flyt i dansen. Innimellom holder vi også ren teknikk og combo med heels-elementer på disse timene.

Timen passer for nybegynnere, men du bør ha deltatt på noen pole fitness 1 først for å lære deg bas teknikker i spins & triks som vi ikke går gjennom på denne koreografi timen.

Her anbefales det tights eller shorts, høye hæler samt knebeskyttere. Sko og knebeskyttere kan leies i studio dersom man ikke har dette selv.

Facebook

2 uker siden

Unicorn pole studio

Fra og med i dag så er det lov med egentrening igjen på studio! 👏
Vi har satt opp egentrening mandag til fredag på kveldstid, så nå kan du booke en plass og trene på egen hånd hos oss😊 egentrening kjøper du i booking appen eller på webben!

Gå til vår nettside så finner du både timeplan og link til å melde deg på: unicornpole.no/timeplan/

Vi fortsetter med online timer frem til vi åpner for gruppetimer igjen, og håper vi få gode nyheter ved neste vurdering 🙏

#unicornpolestudio #treningsglede #fitness #treningsmotivasjon
... Se merSe mindre

Vis på facebook

2 uker siden

Unicorn pole studio

Diana og Mia tok med ute stangen vår på en liten photoshoot i Lillestrøm! Fortsatt litt kaldt men det blev noen fine bilder😍
Foto tatt av @CB.foto.Norway (Instagram)

#unicornpolestudio #strømmenpolefitness #trening #photoshoot #lillestrøm
... Se merSe mindre

Vis på facebook