Stretch & mobility

Stretch & mobility er perfekt for deg som ønsker å bygge opp en myk og sterk kropp, samt er et viktig komplement for utviklingen til din pole trening. Vi jobber med forskjellig type stretch og bevegelighets metoder, stabilisering og mobiliserings øvelser for å trygt bygge opp en sterk og holdbar fleksibilitet.

Timen passer for alle, øvelser tilrettelegges og det er du selv som bestemmer hvor mye eller intens du gjennomfører øvelsene. Her er det også viktig og ha tålmodighet, lytt til kroppen din og la den bruke tiden den trenger for å bli mykere.

Til denne timen er det anbefalt å ha på seg behagelige klær som dekker armer og ben som tights, genser/singlet og gjerne ryggvarmere/leggvarmere.

Facebook

14 timer siden

Unicorn pole studio
Her kan dere se hva som blant annet skjer på Pole Fitness nivå 3-4! 😃 I dag startet vi med en del tyngre styrkeøvelser, følgt av en litt lenger spinning kombo i stangen.#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook