Stretch & mobility

Stretch & mobility er perfekt for deg som ønsker å bygge opp en myk og sterk kropp, samt er et viktig komplement for utviklingen til din pole trening. Vi jobber med forskjellig type stretch og bevegelighets metoder, stabilisering og mobiliserings øvelser for å trygt bygge opp en sterk og holdbar fleksibilitet.

Timen passer for alle, øvelser tilrettelegges og det er du selv som bestemmer hvor mye eller intens du gjennomfører øvelsene. Her er det også viktig og ha tålmodighet, lytt til kroppen din og la den bruke tiden den trenger for å bli mykere.

Til denne timen er det anbefalt å ha på seg behagelige klær som dekker armer og ben som tights, genser/singlet og gjerne ryggvarmere/leggvarmere.

Facebook

2 uker siden

Unicorn pole studio

Fra og med i dag så er det lov med egentrening igjen på studio! 👏
Vi har satt opp egentrening mandag til fredag på kveldstid, så nå kan du booke en plass og trene på egen hånd hos oss😊 egentrening kjøper du i booking appen eller på webben!

Gå til vår nettside så finner du både timeplan og link til å melde deg på: unicornpole.no/timeplan/

Vi fortsetter med online timer frem til vi åpner for gruppetimer igjen, og håper vi få gode nyheter ved neste vurdering 🙏

#unicornpolestudio #treningsglede #fitness #treningsmotivasjon
... Se merSe mindre

Vis på facebook

2 uker siden

Unicorn pole studio

Diana og Mia tok med ute stangen vår på en liten photoshoot i Lillestrøm! Fortsatt litt kaldt men det blev noen fine bilder😍
Foto tatt av @CB.foto.Norway (Instagram)

#unicornpolestudio #strømmenpolefitness #trening #photoshoot #lillestrøm
... Se merSe mindre

Vis på facebook