Kontakt

Unicorn pole studio AS
Org. 918316876 MVA
Strømsveien 80
2010 Strømmen

E-post: post@unicornpole.no
Telefon: +47 406 41 182

Åpningstider:
Mandag: 17:00 – 21:00
Tirsdag: 17:00 – 21:00
Onsdag: 17:00 – 21:00
Torsdag: 17:00 – 21:00
Fredag: 17:00-20:00
Lørdag-Søndag: åpent for booking av event & privattimer

Adkomst
Buss 100 eller 110 fra Lillestrøm stasjon til busstoppet Sagdalen skole (5 min) deretter 2 min gang til studio.
Tog L1 går til Strømmen både fra Lillestrøm stasjon (4 min) og Oslo S (23 min). Deretter 10 min gang til studio.
Det finnes gratis parkeringsplasser på baksiden av studio, reg.nr registreres når du ankommer studio.

  Ved å sende inn skjema godkjenner du at du er kjent med vår Personvernerklæring:

  Vanlige spørsmål

  Må jeg ha trent tidligere for å begynne med pole?

  Man trenger over hode ikke være trent for å begynne med pole fitness. Treningsformen passer for alle, uansett alder og kroppsfasong. Vi starter fra scratch og øvelsene tilpasses hver enkelt elev som etter hvert vil gjøre deg sterkere og mykere.

  Hva bør man ha på seg på trening?

  For nybegynnere anbefaler vi treningstights/shorts og singlet. Enkelte triks krever mer hud og derfor er lurt å ha på seg shorts under tightsen, så slipper man å skifte i timen. Ta gjerne med deg behagelige klær til oppvarming, vi trener barbeint.

  Hva trenger jeg å vite før min første pole-time?

  • Kom minst 10 min før timen starter slik at du rekker å registrere deg.
  • Ta med egen mikrofiberklut og overfladisk antibac for vask av stang.
  • Ta med shorts, og ha dem på under tightsen/treningsbuksene så slipper du skifte i timen.
  • Smykker (ringer, halsbånd, armbånd/klokker) må tas av før trening.
  • Unngå bruk av hudkrem/oljer på kropp og hender samme dag som du skal trene av sikkerhetsmessige årsaker. Dette hindrer godt grep for en selv og for andre på stangen.

  Kan jeg ta med mitt barn på trening?

  Dersom ditt barn er stor nok til å sitte alene og i ro under hele timen du er på trening, så går det fint. Det er ikke lov å ta med barn eller venner/familie inn i trenings salen for å se på når de andre trener.

  Har dere aldersgrense?

  Du må ha fylt 15 år for å tegne medlemskap eller delta på gruppetimer hos oss, og 18 år gjelder på våre Heels klasser. Vi tilbyr egne kurs for barn mellom 5-14 år. Dersom du er under 18 år kreves godkjenning fra foreldre, de må da signere våre standardvilkår (waiver) i din profil.

  Hvor ofte kan jeg trene i uken?

  Som medlem har du ubegrenset tilgang og kan trene så mye du vil på våre klasser, du har også tilgang til egentrenings timer der du kan trene selv uten instruktør.

  Hvordan vet jeg at jeg er klar for neste nivå?

  Når du føler deg trygg og mestrer øvelsene på trening, kan du spørre instruktøren. Vi sjekker av at du er klar for nye utfordringer før vi sender deg videre til neste nivå.

  Hva skjer dersom jeg skader meg på trening?

  Helse og sikkerhet er viktig for oss, vi har stort fokus på å forebygge skader gjennom god oppvarming og grundig forklaring i undervisningen, men all trening skjer på eget ansvar. Spør om du er usikker. Instruktørene tilpasser timen slik at du skal føle deg trygg og komfortabel. Hvis du har noen skader fra før er det viktig at du opplyser instruktøren.

  Har dere parkering?

  Vi har gratis parkering rett utenfor studio! Du må registrere ditt bil reg-nr på nettbrettet i studio, parkering gjelder da i 4 timer.

  Hva er deres åpningstider?

  Lengst opp på denne siden finner du kontakt informasjon samt våre åpningstider.

  Kan medlemskapet mitt fryses?

  Med Diamond medlemskap (12 mnd) kan du fryse 2 sammenhengende måneder.
  Med Platinum medlemskap (6 mnd) kan du fryse 1 måned.

  Facebook

  10 timer siden

  Unicorn pole studio
  I dag kommer en helt ny dame til oss som er fra Italia, Federica Ghione, som skal holde vår aller første Contemporary dance klasse! 😃 Dette er en dansetime uten stang og som er åpen for alle nivåer! Det ser ut til at våre medlemmer har ventet på en slik klasse da den faktisk er fullbooket! 🤩 Vi gleder oss masse til å se vi får lært i dag! #unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
  Vis på facebook

  2 dager siden

  Unicorn pole studio
  NY klasse på timeplanen! 😁Hver tirsdag kl. 18:50Dette er en nybegynner time som inneholder øvelser fra Pole Fitness 1. I denne timen setter vi sammen øvelser til lengre kombinasjoner både rundt stangen og på gulvet. Her retter vi fokus litt vekk fra teknikk og jobber mer med flyten mellom bevegelser og myke overganger. Dette er gøyal time som gir rom for å føle seg fri til å finne sin egen flyt.#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
  Vis på facebook