Kontakt

Unicorn pole studio AS
Org. 918316876 MVA
Strømsveien 80
2010 Strømmen

E-post: post@unicornpole.no
Telefon: +47 406 41 182

Åpningstider:
Mandag: 17:00 – 21:00
Tirsdag: 17:00 – 21:30
Onsdag: 17:00 – 21:00
Torsdag: 17:00 – 21:00
Fredag: 17:00-20:00
Lørdag-Søndag: åpent for booking av event & privattimer

Adkomst
Buss 100 eller 110 fra Lillestrøm stasjon til busstoppet Sagdalen skole (5 min) deretter 2 min gang til studio.
Tog L1 fra Lillestrøm stasjon til Strømmen stasjon (4 min) eller L1 fra Oslo S til Strømmen stasjon (23 min). Deretter 10 min gang til studio.
Det finnes gratis parkeringsplasser på baksiden av studio, reg.nr registreres når du ankommer studio.

  Ved å sende inn skjema godkjenner du at du er kjent med vår Personvernerklæring:

  Vanlige spørsmål

  Må jeg ha trent tidligere for å begynne med pole?

  Man trenger over hode ikke være trent for å begynne med pole fitness. Treningsformen passer for alle, uansett alder og kroppsfasong. Vi starter fra scratch og øvelsene tilpasses hver enkelt elev som etter hvert vil gjøre deg sterkere og mykere.

  Hva bør man ha på seg på trening?

  For nybegynnere anbefaler vi treningstights/shorts og singlet. Enkelte triks krever mer hud og derfor er lurt å ha på seg shorts under tightsen, så slipper man å skifte i timen. Ta gjerne med deg behagelige klær til oppvarming, vi trener barbeint.

  Hva trenger jeg å vite før min første pole-time?

  Kom i god tid før klassen begynner. Ta med shorts, og ha dem gjerne på under tightsen/treningsbuksene så slipper du skifte i timen. Unngå bruk av bodylotion, solkrem og håndkrem samme dag som du skal trene av sikkerhetsmessige årsaker. Dette hindrer godt grep for en selv og for andre på stangen. Smykker så som ringer, halsbånd, armbånd skal ikke brukes under trening. Husk vannflaske.

  Har dere aldersgrense?

  Du må ha fylt 15 år for å tegne et medlemskap eller delta på gruppetimer hos oss. Dersom du er under 18 år kreves godkjenning fra foreldre.

  Hvor ofte kan jeg trene i uken?

  Som medlem har du ubegrenset tilgang og kan trene så mye du vil på våre klasser, samt egentrenings timer der du kan trene selv uten instruktør.

  Hvordan vet jeg at jeg er klar for neste nivå?

  Når du føler deg trygg og mestrer øvelsene på trening, kan du spørre instruktøren. Vi sjekker av at du er klar for nye utfordringer før vi sender deg videre til neste nivå.

  Hva skjer dersom jeg skader meg på trening?

  Helse og sikkerhet er viktig for oss, vi har stort fokus på å forebygge skader gjennom god oppvarming og grundig forklaring i undervisningen, men all trening skjer på eget ansvar. Spør om du er usikker. Instruktørene tilpasser timen slik at du skal føle deg trygg og komfortabel. Hvis du har noen skader fra før er det viktig at du opplyser instruktøren.

  Har dere parkering?

  Vi har gratis parkering rett bak studio! Du må registrere ditt bil reg-nr på nettbrettet i studio, parkering gjelder da i 4 timer.

  Hva er deres åpningstider?

  Lengst opp på denne siden finner du kontakt informasjon samt våre åpningstider.

  Kan medlemskapet mitt fryses?

  Ja, med Diamond medlemskap kan du fryse i 1 måned hvert år.

  Facebook

  This message is only visible to admins.
  Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
  Click to show error
  Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516. Type: OAuthException

  3 uker siden

  Unicorn pole studio
  Gratulerer så mye til vår fantastiske instruktør Birgitte som nå har fullført utdanningen som pole fitness instruktør! 🤩👏 Fremover kommer Birgitte undervise pole nybegynner på onsdager, rett etter pole styrke! 😊Vi gleder oss til masse kule poletimer med Birgitte 😍 #unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #Lillestrøm ... Se merSe mindre
  Vis på facebook