Grunnkurs 6 uker

Lurer du på om pole er en treningsform for deg?
Vi tilbyr 6 uker grunnkurs for de som ønsker å prøve ut pole som trening. Dette kurset passer like godt for deg som er helt ny eller hvis du tatt dette kurset fra før.

Pole har blitt en populær treningsform som både er gøy og utfordrende! Pole passer for alle, uansett alder og uavhengig om man er godt trent fra før. Du trenger altså ikke å være sterk eller fleksibel for å lære og klare de øvelser vi gjør på nybegynnerkurs. På disse 6 ukene vil du få en grundig gjennomgang av teknikker i mange ulike spins og triks, samt hvordan man kan kombinere disse øvelsene. Timene varer i 70 minutter og inneholder oppvarming, teknikk, kombinasjoner og uttøying som gradvis gjør deg sikrere, sterkere og mer fleksibel. På kurs blir vi en fast gruppe hvor man vil møte de samme elevene hver uke, det skaper en god sammensetning og trygg atmosfære. Du vil kjenne styrken og gleden ved å trene, samtidig som du får personlig oppfølging av instruktøren som følger deg gjennom hele kurset.

Dette lærer du på kurs:
-Grunnleggende triks og spins i pole fitness
-Sette sammen triks og spins til kombinasjoner
-Koreografi, dans med stang
-Spinningpole, triks på stang som snurrer
-Floorwork og overganger mellom gulv og stang
-Styrkeøvelser med stang
-Gode stretching øvelser for hele kroppen

Greit å vite før første time:
Kom i god tid før første time! Unngå bruk av bodylotion/solkrem, håndkrem og oljer samme dag som du skal trene, det hindrer godt grep på stanga. Smykker så som ringer, halsbånd, armbånd skal ikke brukes under trening. Bruk vanlige treningsklær så som tights og singlet. Enkelte triks krever kort shorts da vi trenger hud for å få godt feste på stangen. Ta gjerne på shortsen under tightsen, så slipper du å skifte i timen.

Pris: 1849.-

Kurs start 2021:
Kurs blir satt opp så fort vi åpner studio igjen.


Kurs kjøpes på nett i vårt bookingsystem, lag en bruker og kjøp «Kurs 6 uker – nivå 1». Etterpå booker vi kurset for deg og du kan finne bookingen i din profil.

Facebook

Nå savner vi alt stretching timene på studio! ✨ Spesielt etter mye sittende jobb og hoftene blir litt stive. Hvem er klar for å jobbe med fleksibiliteten når vi starter opp igjen😍?

#unicornpolestudio #strømmen #strømmenpolefitness #treningsglede #stretching #fleksibilitet
... Se merSe mindre

Vis på facebook

3 uker siden

Unicorn pole studio

Teamet på unicorn ønsker alle sammen en riktig god jul! ✨
Kos dere masse og ta være på hverandre❤️
#unicornpolestudio #polefitness #strømmenpolefitness #strømmen #godjul
... Se merSe mindre

Vis på facebook