Heels kurs 4 uker

Dette er et nybegynner kurs som passer like godt for deg som ikke prøvd poledance i heels før, og for deg som danset litt med heels fra før. Vi anbefaler dokk at du gjennomført et grunnkurs i pole fitness eller vært med på noen fitness timer før du deltar på dette kurset, dette for at du skal være litt kjent med stangen og fordi vi ikke går gjennom ulike bas teknikker som du lærer på nybegynner i pole fitness. Du må ha fylt 18 år for å delta på dette kurset.

Om kurset:
På dette kurset vil du lære en ny koreografi hver uke. Vi kommer også jobbe med teknikk og hvordan man beveger seg med høye hæler. Du vil lære deg dans i form av en rekke ulike exotic elementer, spins, floorwork og transisjoner mellom gulv og stang. Timene er 60 min lange.

Du trenger:
Til kurs trenger du høye hæler og knebeskyttere!
Du kan kjøpe eller leie både poledance sko (pleasers) og knebeskyttere i vår butikk, dersom du ikke har dette selv. Hvis du bruker egne sko, så må dem ikke gi sorte merker i gulv eller ha mye metall detaljer.

Du velger selv hva for klær du ønsker å bruke – leggings, shorts, leggvarmere/strømper, singlet/topp eller langermet. Bruk det du føler deg komfortabel i. De fleste velger å trene i leggings & topp/singlet.

Pris: 1599.-
Tid: Nytt kurs settes opp etter interesse.


Kurs kjøpes på nett i vårt bookingsystem, lag en bruker og kjøp «Heels kurs 4 uker». Etterpå booker vi kurset for deg og du kan finne bookingen i din profil.

Facebook

2 uker siden

Unicorn pole studio

Fra og med i dag så er det lov med egentrening igjen på studio! 👏
Vi har satt opp egentrening mandag til fredag på kveldstid, så nå kan du booke en plass og trene på egen hånd hos oss😊 egentrening kjøper du i booking appen eller på webben!

Gå til vår nettside så finner du både timeplan og link til å melde deg på: unicornpole.no/timeplan/

Vi fortsetter med online timer frem til vi åpner for gruppetimer igjen, og håper vi få gode nyheter ved neste vurdering 🙏

#unicornpolestudio #treningsglede #fitness #treningsmotivasjon
... Se merSe mindre

Vis på facebook

2 uker siden

Unicorn pole studio

Diana og Mia tok med ute stangen vår på en liten photoshoot i Lillestrøm! Fortsatt litt kaldt men det blev noen fine bilder😍
Foto tatt av @CB.foto.Norway (Instagram)

#unicornpolestudio #strømmenpolefitness #trening #photoshoot #lillestrøm
... Se merSe mindre

Vis på facebook