Heels kurs 4 uker

Dette er et nybegynner kurs som passer like godt for deg som ikke prøvd poledance i heels før, og for deg som danset litt med heels fra før. Vi anbefaler dokk at du gjennomført et grunnkurs i pole fitness eller vært med på noen fitness timer før du deltar på dette kurset, dette for at du skal være litt kjent med stangen og fordi vi ikke går gjennom ulike bas teknikker som du lærer på nybegynner i pole fitness. Du må ha fylt 18 år for å delta på dette kurset.

Om kurset:
På dette kurset vil du lære en ny koreografi hver uke. Vi kommer også jobbe med teknikk og hvordan man beveger seg med høye hæler. Du vil lære deg dans i form av en rekke ulike exotic elementer, spins, floorwork og transisjoner mellom gulv og stang. Timene er 60 min lange.

Du trenger:
Til kurs trenger du høye hæler og knebeskyttere!
Du kan kjøpe eller leie både poledance sko (pleasers) og knebeskyttere i vår butikk, dersom du ikke har dette selv. Hvis du bruker egne sko, så må dem ikke gi sorte merker i gulv eller ha mye metall detaljer.

Du velger selv hva for klær du ønsker å bruke – leggings, shorts, leggvarmere/strømper, singlet/topp eller langermet. Bruk det du føler deg komfortabel i. De fleste velger å trene i leggings & topp/singlet.

Pris: 1599.-
Tid: Nytt kurs settes opp etter interesse.


Kurs kjøpes på nett i vårt bookingsystem, lag en bruker og kjøp «Heels kurs 4 uker». Etterpå booker vi kurset for deg og du kan finne bookingen i din profil.

Facebook

3 dager siden

Unicorn pole studio

Gratulerer så mye til vår fantastiske instruktør Mai som har bursdag i dag 🥳👏 Vi er så heldige som har deg med på teamet vårt💓
@maithaong

#unicornpolestudio #polefitness #strømmen #strømmenpolefitness #treningsglede
... Se merSe mindre

Vis på facebook

7 dager siden

Unicorn pole studio

Da sier vi gratulerer så masse til våre kjære vinnere! <3

✨1 måned gratis med ubegrenset trening:
Marlene Louise Almåsbak Løkken
Marte Ruud Skaugstad
Ellen Christiansen
Silje Andersen
Victoria Furulund

✨Gratis prøvetimer har også blitt delt ut til:
Astrid Helene Arborg
Tina Bålerud
Lene Tjærebråten
Ellen Christiansen
Jeanette Svindland
Awd Caroline Nordgård
Helen Østreng-Nyrud
Maja Nilsen Stenge
Carina Næss Smedholen
Michelle Aker Åstrøm

Gratulerer så mye!🎉 Husk å kontakte oss før søndag kveld for å registrere deg. Og varmt velkommen til studio når vi åpner! <3
... Se merSe mindre

Vis på facebook