Om oss

Studioet ble startet 2017 i Jessheim og eies av Diana Nodland. Vi holder til i store og lyse lokaler på over 340m2 i Strømmen sentrum. Lokalet har to dansesaler, resepsjon, koselig entre og butikk med alt du trenger til din pole trening. Studio ligger i direkte anknytning til kollektivtransport, og det finnes gratis parkeringsplasser på baksiden av eiendommen.

Hos oss kan du tegne medlemskap og trene så mye du vil på alle klasser. Vi tilbyr også grunnkurs, privattimer, klippekort, prøvetimer m.m. Hos oss er alle velkommen, uansett alder, kjønn eller kroppsfasong. Vårt fokus er å skape en trygg og trivelig plass hvor alle kan trene og utvikle seg, uansett hvilket treningsmål man har.

Vi har 14 stenger i den store salen, som gjør at alle elever alltid får en egen stang på trening. I lille salen har vi 7 aerial hoop og 3 stenger, denne salen bruker vi også til egentrening og privattimer. Alle våre klasser er med instruktør og holdes på kveldstid.

Vårt team består av instruktører med variert bakgrunn som tilbyr undervisning i mange forskjellige klasser. Enten du har lyst å trene styrke og fitness, danse eller bygge opp din fleksibilitet så har vi en trivelig gjeng med god kunnskap for å hjelpe deg nå dine mål. Vi jobber for å gi våre elever en trygg og motiverende trening, samtidig som vi har det gøy på timene.

Vi har nettbutikken Unicorn poleshop og i tillegg butikk i studio hvor du kan kjøpe alt av treningstøy, sko, grepsprodukter og annet tilbehør. Gjennom oss kan man også kjøpe stenger og aerial utstyr til hjemmetrening, sikkerhetsmatter og portable stenger for show/utendørs trening.

Unicorn-teamet

Diana Nodland

Diana Nodland

Eier/daglig leder & instruktør

Diana begynte med pole i mai 2015 og har siden den dagen hatt en stor lidenskap for treningsformen. Favoritt stilen i pole er Heels og hun interesserer seg også mye for fleksibilitet. Diana liker å legge opp timene sine med mye variasjon, og tilrettelegger alltid for at alle skal få føle at de mestrer noe i timen.

I mars 2017 startet hun Unicorn på Jessheim og jobber nå fulltid som instruktør og daglig leder på studio. Hun er også eier av vår Norske polebutikk Unicorn poleshop. Diana har under årene deltatt og fått gode plasseringer i flere konkurranser, både nasjonalt og internasjonalt.

Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1/2
– Xpert Pole Fitness level 3/4
– Spin City stretching & flexibility
– Utdannet instruktør via Gal BePole i dansestilen twerk.

Mai Nguyen

Mai Nguyen

Instruktør

Mai begynte med pole i August 2015 og har alltid hatt en stor interesse for fitness delen i sin pole trening. Hun var også en av de første instruktørene som begynte undervise på Unicorn.

Mai er en utrolig positiv og ivrig instruktør som elsker å se mestringsfølelsen til elevene sine. Mai vant 1 pl. NM Pole Sport 2017, professional doubles sammen med Diana, eier og instruktør på Unicorn pole studio. Hun deltok også i Pole Theatre Iceland 2019, professional drama sammen med Diana.

Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1/2
– Xpert Aerial Hoop

Christine Børresen

Christine Børresen

Instruktør

Christine var med og startet opp Norske pole sport forbundet (NPSF) i 2014 og sitter fortsatt i styret som økonomi ansvarlig. Hun har vært med å arrangert NM hvert år siden oppstart. Christine startet selv med pole i 2011/2012 og utdannet seg til instruktør i 2013, hun har tidligere instruert både hos Sometimes Lillestrøm samt The studio og Playroom i Oslo.

Utover pole er hun med på en rekke hinderløp hvert år, blant annet Toughest, Totens tøffeste, x-run og Navy Race.

Sertifisering:
– Xpert pole fitness level 1/2
– Xpert Childrens Pole & Aerial
– Dommer for pole konkurranser via IPSF.

Imma Øksenholt

Imma Øksenholt

Instruktør

Imma er utdannet psykiatrisk sykepleier og make-up artist. Hun startet å undervise i 2005 og har vært innom mange ulike treningsformer. Hun fant veien til styrke og pilates før yoga og pole kom inn i livet.

«Yoga og pole sammen gir meg så mye mer enn bare trening. Det skaper en balanse i kropp og sjel, og bygger mestring og økt selvfølelse.»

Imma har stor lidenskap og glede ved å kunne dele disse treningsformene med andre.

Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1-2
– Xpert Flexibility Flow
– Xpert Spinning pole
– Xpert Essential sience of Heels.
– Xpert Childrens Pole & Aerial
– RYT 200 YogaMalaysia
– LesMills Education, Elixia Education, BOSU® Global Education og PilatesRoom education.

Birgitte Brøtmet

Birgitte Brøtmet

Instruktør

Birgitte har en stor interesse for trening i en rekke ulike aktiviteter, og driver aktivt med innebandy, klatring, pole fitness, ridning, styrketrening og løping. Birgitte har erfaring fra mange samlinger med variert styrketrening med egenvekt og utstyr, Bootcamp-trening og x-fit/CrossFit. Birgitte deltar selv ukentlig på styrketimer, spinning, Tabata og X-fit. Hun har også deltatt i flere hinderløp og terrengløp, blant annet Tough Viking, Toughest, Bootcamp Survivor og Romerikes Råeste.

Sertifisering:
– Xpert pole fitness level 1/2
– SomaMove instruktør via SomaMove education
– Xpert Aerial Hoop

Ine Wilhelmsen

Ine Wilhelmsen

Instruktør
Ine tok sin første Pole klasse i tidlig 2012, hvor hun øyeblikkelig falt for den atletiske og akrobatiske siden av det. Hun har undervist Pole siden 2013 og er sertifisert via Xpert og elevatED.
Som instruktør er Ine spesielt god på å tilrettelegge for alle nivåer, se alle og tilpasse seg alles behov, ettersom vi alle er forskjellige med ulikt utgangspunkt.
Ine har gjort en rekke opptredener og medvirket i flere forestillinger, samt konkurrert både i Norge og internasjonalt.
Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1/2
– Xpert Pole Fitness level 3/4
– elevatED Flexibility
Ina Langdalen

Ina Langdalen

Resepsjonist

Ina startet som elev på Unicorn  i mai 2021 og har viet mye tid på studio siden da. Hun har tidligere drevet med blant annet Freestyle, hiphop og disco dans, og liker seg veldig godt i dansemiljøet.

Ina begynte å hjelpe til i resepsjonen i slutten av August, og har siden da jobbet her daglig. Hun stortrives både i resepsjonen og som elev i timer.

Amanda Lovise Hogefeld

Amanda Lovise Hogefeld

Instruktør

Amanda startet med pole i august 2020 og deltar jevnlig på flere ulike klasser på studio. Hun har tidligere danse erfaring fra blant annet ballett, moderne dans og jazz.

Amanda liker veldig godt pole trening da det gir en såpass variert trening, en god kombinasjon av styrke, fleksibilitet, dans og utfordring. I timene hennes fokuserer hun mye på riktig teknikk og flyt mellom øvelsene.

Sertifisering:
– Xpert pole fitness level 1/2

Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

1 måned siden

Unicorn pole studio
Gratulerar så mye til denne råtøffe gjengen som fullført Aerial kurs for barn🥳👏 Vi planlegger neste kurs etter påske, og skal selvsagt få satt opp en prøvetime slik at nye barn får prøve seg før kursstart😊 Arrangement blir som vanlig lagt ut på Facebook, vil ditt barn prøve Aerials? Send oss en melding 👍#unicornpolestudio #barnekurs #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook

2 måneder siden

Unicorn pole studio
Vil du prøve pole fitness gratis? Har du fått med deg prøvetimene om 2-3 uker? 😃 Passer for helt ferske nybegynnere og du trenger ingen tidligere trenings erfaring. Det er begrenset med plasser på disse timene. Torsdag 21/4 kl. 18:40Mandag 25/4 kl. 20:00Send oss en melding med fullt navn og epost for booking.#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook