Unicorn Pole Studio logo
Meny

Om oss

Studioet ble etablert i 2017 og holder til i store og lyse lokaler på 350m2 i Strømmen sentrum. Lokalet har to dansesaler, resepsjon, koselig entre og butikk. Studio ligger i direkte anknytning til kollektivtransport, og har gratis parkering ved hovedinngangen.

Hos oss kan du tegne medlemskap og trene så mye du vil på alle klasser. Vi tilbyr også kurs, privattime, klippekort, prøvetime m.m. Hos oss er alle velkommen, uavhengig av alder, kjønn eller kropps fasong. Vårt fokus er å skape en trygg og trivelig plass hvor alle kan trene og utvikle seg uansett trenings mål.

  • 14 stenger i store salen.
  • 7 aerial hoop og 4 stenger i lille salen.

Vårt team består av instruktører med variert bakgrunn og tilbyr undervisning i mange forskjellige klasser. Enten du ønsker å bygge styrke, danse eller forbedre din fleksibilitet så har vi en trivelig gjeng med god kunnskap for å hjelpe deg videre. Vi jobber for å gi våre elever en trygg og motiverende trening, samtidig som vi har det gøy.

Vi har nettbutikken Unicorn poleshop og fysisk butikk i studio hvor du kan kjøpe alt av treningstøy, sko, grepsprodukter og annet tilbehør. Gjennom oss kan du også kjøpe stang og aerial utstyr til hjemmetrening, samt portabel stang og hoop for show/utendørs trening.

Unicorn-teamet

Diana Nodland

Diana Nodland

Eier/daglig leder & instruktør

Diana begynte med pole i 2015 og har siden 2016 deltatt i en rekke konkurranser med gode plasseringer både nasjonalt og internasjonalt. Hun har en stor lidenskap for fleksibilitet, og interesserer seg også mye for Heels trening.

Diana jobber fulltid som instruktør og daglig leder på studio. Hun er også eier av Norges polebutikk Unicorn poleshop, samt leder for Norges Pole & Aerial forbund.

Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1/2
– Xpert Pole Fitness level 3/4
– Spin City Stretching & flexibility
– Instruktør i twerk dance via Gal BePole.

Ina Langdalen

Ina Langdalen

Resepsjonist

Ina startet som elev på Unicorn  i mai 2021 og har viet mye tid på studio siden da. Hun har tidligere drevet med blant annet Freestyle, hiphop og disco dans, og liker seg veldig godt i dansemiljøet.

Ina begynte å hjelpe til i resepsjonen i slutten av August, og har siden da jobbet her daglig. Hun stortrives både i resepsjonen og som elev i timer.

Mai Nguyen

Mai Nguyen

Instruktør

Mai begynte med pole i August 2015 og har alltid hatt en stor interesse for fitness delen i sin pole trening. Hun var også en av de første instruktørene som begynte å undervise på Unicorn.

Mai er en utrolig positiv og ivrig instruktør som elsker å se mestringsfølelsen til elevene sine. Mai vant 1 pl. NM Pole Sport 2017, professional doubles sammen med Diana, eier og instruktør på Unicorn pole studio. Hun og Diana deltok også sammen i Pole Theatre Iceland 2019, samt i showet Aerial Dreams 2021.

Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1/2
– Xpert Aerial Hoop

Imma Øksenholt

Imma Øksenholt

Instruktør

Imma er utdannet psykiatrisk sykepleier og make-up artist. Hun startet å undervise i 2005 og har vært innom mange ulike treningsformer. Hun fant veien til styrke og pilates før yoga og pole kom inn i livet.

«Yoga og pole sammen gir meg så mye mer enn bare trening. Det skaper en balanse i kropp og sjel, og bygger mestring og økt selvfølelse.»

Imma har stor lidenskap og glede ved å kunne dele disse treningsformene med andre.

Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1-2
– Xpert Flexibility Flow
– Xpert Spinning pole
– Xpert Essential sience of Heels.
– Xpert Childrens Pole & Aerial
– RYT 200 YogaMalaysia
– LesMills Education, Elixia Education, BOSU® Global Education og PilatesRoom education.

Christine Børresen

Christine Børresen

Instruktør

Christine var med og startet opp Norske pole sport forbundet (NPSF) i 2014 og sitter fortsatt i styret som økonomi ansvarlig. Hun har vært med å arrangert NM hvert år siden oppstart. Christine startet selv med pole i 2011/2012 og utdannet seg til instruktør i 2013, hun har tidligere instruert både hos Sometimes Lillestrøm samt The studio og Playroom i Oslo.

Utover pole er hun med på en rekke hinderløp hvert år, blant annet Toughest, Totens tøffeste, x-run og Navy Race.

Sertifisering:
– Xpert pole fitness level 1/2
– Xpert Childrens Pole & Aerial
– Dommer for pole konkurranser via IPSF.

Amanda Lovise Hogefeld

Amanda Lovise Hogefeld

Instruktør

Amanda startet med pole i august 2020 og deltar jevnlig på flere ulike klasser på studio. Hun har tidligere danse erfaring fra blant annet ballett, moderne dans og jazz.

Amanda liker veldig godt pole trening da det gir en såpass variert trening, en god kombinasjon av styrke, fleksibilitet, dans og utfordring. I timene hennes fokuserer hun mye på riktig teknikk og flyt mellom øvelsene.

Sertifisering:
– Xpert pole fitness level 1/2

Michelle Åstrøm

Michelle Åstrøm

Instruktør

Michelle startet med pole i 2013, og i 2018 begynte hun som elev hos Unicorn. Hun har tidligere vært innom mange former for trening, spinning, styrke, Zumba osv. Pole gir en kombinasjon av både styrke fleksibilitet og utholdenhet, i tillegg til at det er gøy.
«Jeg vil at mine elever skal føle mestring, og ha det gøy på mine timer.»

Michelle har konkurrert i NM Pole Sport, Pole Art doubles og Hoop sport med flere 1. plasser. Hun deltok også i Aerial Dreams showet 2021.