Om oss

Unicorn startet på Jessheim i mars 2017, i november 2020 flyttet vi inn i nye, store og lyse lokaler på over 340m2 i Strømmen sentrum. Lokale har 2 dansesaler, garderobe, resepsjon og stor butikk med alt du trenger til din pole trening! Studio ligger sentralt med god kollektivforbindelse. Det finnes også gratis parkeringsplasser på baksiden av eiendommen.

Vi tilbyr mange ulike timer i pole, yoga, stretching samt styrketrening. Timene er 60 minutter lange med maks begrensning på 12 elever per time. Timene holdes på kveldstid, men vi tilbyr også egentrening på dagtid. I studio har vi 13 stenger i store salen, som gjør at alle elever alltid får en egen stang på trening.

Hos oss kan du blant annet tegne medlemskap som gir ubegrenset med trening, kurs, privattimer og klippekort m.m. Per i dag er vi 5 instruktører hvor våre pole instruktører er utdannet Pole Fitness instruktører av Xpert og Spincity, verdens ledende leverandører av pole fitness sertifiseringsprogram.

Vi har nettbutikken Unicorn poleshop og i tillegg butikk i studio hvor man kan kjøpe treningstøy, sko, grepsprodukter og annet tilbehør. Gjennom oss kan man også kjøpe stenger til hjemmetrening, sikkerhetsmatter og portable stenger for show/utendørs trening.

Instruktører

Diana Nodland

Diana Nodland

Eier/daglig leder og instruktør

Diana begynte med pole i mai 2015 og har siden den dagen hatt en stor lidenskap for sporten. Etter 2 år ble hun hektet på exotic poledance og elsker å danse i høye hæler, floorwork, flips og andre tøffe triks med mye power. I mars 2017 startet hun Unicorn på Jessheim og jobber nå fulltid som instruktør og daglig leder på studio.

Sertifisering: Xpert Pole Fitness level 1-2-3-4, Spin City stretching & flexibility samt utdannet instruktør i dansestilen twerk.

Konkurranser:
2 pl. After dark exotic, NO 2019
Deltok i Pole Theatre Iceland, 2019, professional drama doubles
2 pl. Exotic generation UK, new face 2019
2 pl. After dark exotic, NO 2018
1 pl. NM Pole sport 2017, professional doubles
3 pl. NM Pole sport 2016, Amatør 2

Mai Nguyen

Mai Nguyen

Instruktør

Mai begynte med pole i August 2015 og har alltid hatt en stor interesse for fitness delen i sin pole trening. Hun var også en av de første instruktørene som begynte undervise på Unicorn. Mai er en utrolig positiv og ivrig instruktør som elsker å se mestringsfølelsen til elevene sine. I tillegg trener å konkurrerer hun i doubles sammen med Diana, instruktør og eier av studio. Mai er utdannet instruktør hos Xpert Pole Fitness level 1-2.

Konkurranser:
Deltok i Pole Theatre, Iceland 2019, professional drama doubles
1 pl. NM Pole Sport 2017, professional doubles

Imma Øksenholt

Imma Øksenholt

Instruktør

Imma er utdannet psykiatrisk sykepleier og make-up artist. Hun startet karrière som instruktør i 2005 og har vært innom mange ulike treningsformer. Hun fant veien til styrke og pilates før yoga og pole kom inn i livet. -Yoga og pole sammen gir meg så mye mer enn bare trening. De skaper en balanse i kropp og sjel, og bygger mestring og økt selvfølelse. Imma har stor lidenskap og glede ved å kunne dele disse treningsformene med andre.

Sertifisering: Xpert Pole Fitness level 1-2, Flexibility Flow og Xpert Spinning pole. Xpert Essential sience of Heels. I tillegg RYT 200 YogaMalaysia , LesMills Education, Elixia Education, BOSU® Global Education og PilatesRoom education.

Christine Børresen

Christine Børresen

Instruktør

Christine var med og startet opp Norske pole sport forbundet (NPSF) i 2014 og sitter fortsatt i styret som økonomi ansvarlig. Hun har vært med å arrangert NM hvert år siden oppstart. Christine startet selv med pole i 2011/2012 og utdannet seg til instruktør i 2013, hun har tidligere instruert både hos Sometimes Lillestrøm samt The studio og Playroom i Oslo. Utover pole er hun med på en rekke hinderløp hvert år, blant annet Toughest, Totens tøffeste, x-run og Navy Race.

Sertifisering: Xpert pole fitness level 1-2 samt dommer for pole konkurranser via IPSF.

Birgitte Brøtmet

Birgitte Brøtmet

Instruktør

Birgitte har en stor interesse for trening i en rekke ulike aktiviteter, og driver aktivt med innebandy, klatring, pole fitness, ridning, styrketrening og løping. I timene fokuserer hun på teknikk, og variert trening for hele kroppen, bland annet Tabata-økter og Core-trening både med og uten utstyr. Birgitte deltar selv ukentlig på styrketimer, spinning, Tabata og X-fit. Hun har også deltatt i flere hinderløp og terrengløp, blant annet Tough Viking, Toughest, Bootcamp Survivor og Romerikes Råeste.

Sertifisering: SomaMove instruktør via SomaMove education og har erfaring fra mange samlinger med variert styrketrening med egenvekt og utstyr, Bootcamp-trening og x-fit/CrossFit.

Facebook

3 dager siden

Unicorn pole studio

Gratulerer så mye til vår fantastiske instruktør Mai som har bursdag i dag 🥳👏 Vi er så heldige som har deg med på teamet vårt💓
@maithaong

#unicornpolestudio #polefitness #strømmen #strømmenpolefitness #treningsglede
... Se merSe mindre

Vis på facebook

7 dager siden

Unicorn pole studio

Da sier vi gratulerer så masse til våre kjære vinnere! <3

✨1 måned gratis med ubegrenset trening:
Marlene Louise Almåsbak Løkken
Marte Ruud Skaugstad
Ellen Christiansen
Silje Andersen
Victoria Furulund

✨Gratis prøvetimer har også blitt delt ut til:
Astrid Helene Arborg
Tina Bålerud
Lene Tjærebråten
Ellen Christiansen
Jeanette Svindland
Awd Caroline Nordgård
Helen Østreng-Nyrud
Maja Nilsen Stenge
Carina Næss Smedholen
Michelle Aker Åstrøm

Gratulerer så mye!🎉 Husk å kontakte oss før søndag kveld for å registrere deg. Og varmt velkommen til studio når vi åpner! <3
... Se merSe mindre

Vis på facebook