Om oss

Studioet ble startet i 2017 i Jessheim og eies av Diana Nodland. I november 2020 flyttet vi til nye, store og lyse lokaler på over 340m2 i Strømmen sentrum. Det nye lokalet har to dansesaler, garderobe, resepsjon og en stor butikk med alt du trenger til din poletrening! Studio ligger i direkte anknytning til kollektivtransport, og det finnes gratis parkeringsplasser på baksiden av eiendommen.

Hos oss kan du blant annet tegne medlemskap som gir ubegrenset med trening, kurs, privattimer og klippekort m.m. Sammen er vi 7 instruktører som tilbyr undervisning i pole fitness, poledance, yoga, stretching og styrketrening. Det er også planer å starte med aerial hoop høsten 2021. Hos oss er alle velkommen. Vårt fokus er å skape en trygg og trivelig plass hvor alle kan trene og utvikle seg, uansett hvilke treningsmål man har.

Vi har 14 stenger i den store salen, som gjør at alle elever alltid får en egen stang på trening. I lille salen har vi 4 stenges som brukes til egentrening og privattimer. Alle klasser er med instruktør og holdes på kveldstid. Du har også mulighet til egentrening både på kveld og dagtid.

Vi har nettbutikken Unicorn poleshop og i tillegg butikk i studio hvor man kan kjøpe treningstøy, sko, grepsprodukter og annet tilbehør. Gjennom oss kan man også kjøpe stenger til hjemmetrening, sikkerhetsmatter og portable stenger for show/utendørs trening.

Instruktører

Diana Nodland

Diana Nodland

Eier/daglig leder & instruktør

Diana begynte med pole i mai 2015 og har siden den dagen hatt en stor lidenskap for treningsformen. Favoritt stilen er dans i høye hæler, men hun har også stor glede av den sportslige delen med raske og tøffe triks.

I mars 2017 startet hun Unicorn på Jessheim og jobber nå fulltid som instruktør og daglig leder på studio. Hun er også eier av vår Norske polebutikk Unicorn poleshop. Diana har under årene deltatt og fått gode plasseringer i flere konkurranser, både nasjonalt og internasjonalt.

Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1/2 og 3/4
– Spin City stretching & flexibility
– Utdannet instruktør i dansestilen twerk.

Mia Winderen

Mia Winderen

Instruktør & assisterende studio ansvarlig

Mia elsker all pole, dans, yoga og trening, og har danset de fleste danse stiler fra en alder av 3år. Mia har i over 10år drevet med konkurransedansen Freestyle Disco Jazz i de samme lokalene som Unicorn pole studio er nå. Mia er utdannet profesjonell danser, i 2018 fullførte hun sin Bachelor i Contemporary Dance ved Trinity Laban Conservatoire of Music & Dance, i London.

Mia startet Pole i 2015 der hun ble med i et Pole & Contemporary Dance Company. I 2018 startet hun sitt eget Pole & Contemporary Dance Company ”AURORA movement”, der hun jobber som både koreograf og danser. Mia har undervist diverse pole og danse klasser på flere Pole Studioer i London; London Dance Academy, Ecole De Pole og Ultimate Pole. Samt forskjellige Yoga klasser på theLodge.space.

Mia har undervist flere workshops, privattimer, og holder nå på med siste bit av Akademiet for Personlig trening, sin PT utdanning. Mia elsker å undervise, og er super motivert for å kunne hjelpe studentene for å nå målene sine og ha det gøy på veien.

Sertifisering:
– Yoga lærer RYT 200 timer Ashtanga-Vinyasa på Sampoorna Yoga i Goa, India.
– Pole Fitness instruktør via Spin City
– Kostholdsveileder og Salg, markedsføring & Coaching ved AFPT.
– 500 timer lærerutdanning ved Budokon University i Miami, som inkluderer MMA (BJJ og Muay Thai) trening & kvalifisering innenfor Budokon Yoga, Mobility, Calisthenics og Mind Science.

Mai Nguyen

Mai Nguyen

Instruktør

Mai begynte med pole i August 2015 og har alltid hatt en stor interesse for fitness delen i sin pole trening. Hun var også en av de første instruktørene som begynte undervise på Unicorn.

Mai er en utrolig positiv og ivrig instruktør som elsker å se mestringsfølelsen til elevene sine. Mai vant 1 pl. NM Pole Sport 2017, professional doubles sammen med Diana, eier og instruktør på Unicorn pole studio. Hun deltok også i Pole Theatre Iceland 2019, professional drama sammen med Diana.

Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1/2.

Ine Wilhelmsen

Ine Wilhelmsen

Instruktør
Ine tok sin første Pole klasse i tidlig 2012, hvor hun øyeblikkelig falt for den atletiske og akrobatiske siden av det. Hun har undervist Pole siden 2013 og er sertifisert via Xpert og elevatED.
Som instruktør er Ine spesielt god på å tilrettelegge for alle nivåer, se alle og tilpasse seg alles behov, ettersom vi alle er forskjellige med ulikt utgangspunkt.
Ine har gjort en rekke opptredener og medvirket i flere forestillinger, samt konkurrert både i Norge og internasjonalt.
Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1/2 og 3/4
– elevatED Flexibility
Imma Øksenholt

Imma Øksenholt

Instruktør

Imma er utdannet psykiatrisk sykepleier og make-up artist. Hun startet å undervise i 2005 og har vært innom mange ulike treningsformer. Hun fant veien til styrke og pilates før yoga og pole kom inn i livet.

«Yoga og pole sammen gir meg så mye mer enn bare trening. Det skaper en balanse i kropp og sjel, og bygger mestring og økt selvfølelse.»

Imma har stor lidenskap og glede ved å kunne dele disse treningsformene med andre.

Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1-2
– Xpert Flexibility Flow
– Xpert Spinning pole
– Xpert Essential sience of Heels.
– RYT 200 YogaMalaysia
– LesMills Education, Elixia Education, BOSU® Global Education og PilatesRoom education.

Christine Børresen

Christine Børresen

Instruktør

Christine var med og startet opp Norske pole sport forbundet (NPSF) i 2014 og sitter fortsatt i styret som økonomi ansvarlig. Hun har vært med å arrangert NM hvert år siden oppstart. Christine startet selv med pole i 2011/2012 og utdannet seg til instruktør i 2013, hun har tidligere instruert både hos Sometimes Lillestrøm samt The studio og Playroom i Oslo.

Utover pole er hun med på en rekke hinderløp hvert år, blant annet Toughest, Totens tøffeste, x-run og Navy Race.

Sertifisering:
– Xpert pole fitness level 1/2
– Dommer for pole konkurranser via IPSF.

Birgitte Brøtmet

Birgitte Brøtmet

Instruktør

Birgitte har en stor interesse for trening i en rekke ulike aktiviteter, og driver aktivt med innebandy, klatring, pole fitness, ridning, styrketrening og løping. Birgitte har erfaring fra mange samlinger med variert styrketrening med egenvekt og utstyr, Bootcamp-trening og x-fit/CrossFit. Birgitte deltar selv ukentlig på styrketimer, spinning, Tabata og X-fit. Hun har også deltatt i flere hinderløp og terrengløp, blant annet Tough Viking, Toughest, Bootcamp Survivor og Romerikes Råeste.

Sertifisering:
– Xpert pole fitness level 1/2
– SomaMove instruktør via SomaMove education

Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516. Type: OAuthException

3 uker siden

Unicorn pole studio
Gratulerer så mye til vår fantastiske instruktør Birgitte som nå har fullført utdanningen som pole fitness instruktør! 🤩👏 Fremover kommer Birgitte undervise pole nybegynner på onsdager, rett etter pole styrke! 😊Vi gleder oss til masse kule poletimer med Birgitte 😍 #unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #Lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook