Om oss2019-03-13T16:03:47+00:00

Studio & instruktører

Unicorn er et nyetablert dansestudio som ligger 3 km fra Jessheim sentrum. Lokalet ble nyrenovert i 2017 og rommer ca. 80 kvm. Studio har 7 X-pole Xpert stenger på 40 og 45 mm. Stengene er av chrome, brass og stainless steel (nikkelfri) med både statisk og spinning-funksjon.

Vi tilbyr mange ulike timer i pole, yoga, stretching samt styrketrening. Timene er 60 minutter lange med maks begrensning på 12 elever per pole-time. Dette er for å sikre at hver enkelt elev får oppfølging og tilpasning under timen. Timene holdes på kveldstid, vi tilbyr ulike medlemskap slik at du kan velge det som passer deg. Våre pole instruktører er utdannet Pole Fitness instruktører av Xpert, verdens ledende leverandør av pole fitness sertifiseringsprogram.

Vi har nettbutikken Shop.unicornpole.no og i tillegg butikk i studio hvor man kan kjøpe treningstøy for pole & yoga, høye hæler, grepsprodukter og annet tilbehør. Gjennom oss kan man også kjøpe stenger til hjemmetrening, sikkerhetsmatter og portable stenger for show/utendørs trening.

Studio ligger sentralt med god kollektivforbindelse. Det finnes også gratis parkeringsplasser utenfor studio.

Diana Nodland
Diana NodlandEier/daglig leder og instruktør
Diana begynte med pole fitness i mai 2015 og har siden den dagen hatt en stor lidenskap for sporten. Tidligere brukte hun tiden sin fremst på gym, men sluttet da pole kom inn i bilde. I mars 2017 startet hun studio på Jessheim og jobber nå fulltid som instruktør og daglig leder på studio. Hun er sertifisert Xpert Pole Fitness level 1-2-3-4, Spin City stretching & flexibility samt utdannet instruktør i dansestilen twerk.
På Unicorn underviser Diana i alle Pole Fitness klasser, Flexibility flow og Exotic Pole.

Konkurranser:
2 plass – After dark exotic konkurranse 2018
1 Plass – NM Pole Sport 2017, kategori professional doubles
3 Plass – NM Pole Sport 2016, kategori Amatør 2


Linn Marie Langseth
Linn Marie LangsethInstruktør
Linn begynte med pole fitness som elev hos Unicorn på nyåret i 2017. Hun er sertifisert instruktør i Xpert Pole Fitness level 1-2. Tidligere har Linn danset Freestyle/discojazz fra ung alder, etter dansingen kom styrketreningen inn i bilde og har holdt på aktivt i nesten 10 år nå. Hun utdannet seg som personlig trener i 2013 og har stilt i NM i BodyFitness i oktober 2016. På Unicorn underviser Linn i Pole Fitness 1.
Imma Øksenholt
Imma ØksenholtInstruktør
Imma begynte med pole fitness i 2010. Hun er sertifisert instruktør i Xpert Pole Fitness level 1-2, Xpert Flexibility Flow og Xpert Pole Fitness spinning pole. Imma har også mange års erfaring som Yoga instruktør, utdannet via Yogafire Malaysia (2011) samt Pilates og Bosu via NIMI og Elixia education. På Unicorn underviser Imma i Pole Fitness 1, Power Yoga og Flexibility Flow.


Mai Nguyen
Mai NguyenInstruktør
Mai begynte med pole i August 2015. Hun er sertifisert instruktør i Xpert Pole Fitness level 1-2. På Unicorn underviser Mai i Pole fitness 1 og 2.

Konkurranser:
1 Plass – NM Pole Sport 2017, kategori professional doubles