Unicorn Pole Studio logo
Meny

Om oss

Studioet ble etablert i 2017 og holder til i store og lyse lokaler på 350m2 i Strømmen sentrum. Lokalet har to dansesaler, resepsjon, koselig entre og butikk. Studio ligger i direkte anknytning til kollektivtransport, og har gratis parkering ved hovedinngangen.

Vårt team består av sertifiserte instruktører med variert bakgrunn og tilbyr undervisning i mange forskjellige klasser. Enten du ønsker å trene fitness, danse eller forbedre din fleksibilitet så har vi en trivelig gjeng med god kunnskap for å hjelpe deg videre. Vi jobber for å gi våre elever motiverende trening, samtidig som vi har det gøy.

Hos oss er alle velkommen, uavhengig av alder, kjønn eller kropps fasong. Vårt fokus er å skape en trygg og trivelig plass hvor alle kan føle seg inkludert, trene og utvikle seg uansett trenings mål.

Vi har samarbeidspartnere som gir rabatterte priser til våre medlemmer, bland annet osteopat og naprapat behandling hos Lillestrøm Muskel & Ledd Klinikk. Mer informasjon finner du i studio.

Unicorn-teamet

Diana Nodland

Diana Nodland

Eier/daglig leder & instruktør

Diana begynte med pole i 2015 og har siden 2016 deltatt i en rekke konkurranser både nasjonalt og internasjonalt. Hun har en stor lidenskap for fleksibilitet og mobilitet, og i pole liker hun best spinning pole med fine splits eller heels koreografier.

Diana jobber fulltid som instruktør og daglig leder på studio. Hun er også eier av Norges polebutikk Unicorn poleshop, samt leder for Norges Pole & Aerial forbund.

Sertifisering:
– Art of Flexibility 20 CET
– Xpert Pole Fitness level 1/2
– Xpert Pole Fitness level 3/4
– Spin City Stretching & flexibility
– Twerk dance by Gal BePole.

Ina Langdalen

Ina Langdalen

Resepsjon & Butikk

Ina startet som elev på Unicorn  i mai 2021 og har viet mye tid på studio siden da. Hun har tidligere drevet med blant annet Freestyle, hiphop og disco dans, og liker seg veldig godt i dansemiljøet.

Ina begynte å hjelpe til i resepsjonen i August 2021, og har siden da jobbet her daglig. Hun stortrives både i resepsjonen og som elev i timer.

Mai Nguyen

Mai Nguyen

Instruktør

Mai begynte med pole i August 2015 og har alltid hatt en stor interesse for fitness delen i sin pole trening. Hun var også en av de første instruktørene som begynte å undervise på Unicorn.

Mai er en utrolig positiv og ivrig instruktør som elsker å se mestringsfølelsen til elevene sine. Mai vant 1 pl. NM Pole Sport 2017, professional doubles sammen med Diana, eier og instruktør på Unicorn pole studio. Hun og Diana deltok også sammen i Pole Theatre Iceland 2019, samt i showet Aerial Dreams 2021.

Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1/2
– Xpert Aerial Hoop

Christine Børresen

Christine Børresen

Instruktør

Christine var med og startet opp Norske Pole & Aerial Forbundet (NPAF) i 2014 og sitter fortsatt i styret som økonomi ansvarlig. Hun har vært med å arrangert NM hvert år siden oppstart. Christine startet selv med pole i 2011/2012 og utdannet seg til instruktør i 2013, hun har tidligere instruert på flere andre studio før hun kom til Unicorn.

Utover pole er hun med på en rekke hinderløp hvert år, blant annet Toughest, Totens tøffeste, x-run og Navy Race.

Sertifisering:
– Xpert pole fitness level 1/2
– Xpert Childrens Pole & Aerial
– Dommer for pole konkurranser via IPSF.

Amanda Lovise Hogefeld

Amanda Lovise Hogefeld

Instruktør

Amanda startet med pole i august 2020 og deltar jevnlig på flere ulike klasser på studio. Hun har tidligere danse erfaring fra blant annet ballett, moderne dans og jazz.

Amanda liker veldig godt pole trening da det gir en såpass variert trening, en god kombinasjon av styrke, fleksibilitet, dans og utfordring. I timene hennes fokuserer hun mye på riktig teknikk og flyt mellom øvelsene.

Sertifisering:
– Xpert pole fitness level 1/2

Michelle Åstrøm

Michelle Åstrøm

Instruktør

Michelle startet med pole i 2013, og i 2018 begynte hun som elev hos Unicorn. Hun har tidligere vært innom mange former for trening, spinning, styrke, Zumba osv. Pole gir en kombinasjon av både styrke fleksibilitet og utholdenhet, i tillegg til at det er gøy.
«Jeg vil at mine elever skal føle mestring, og ha det gøy på mine timer.»

Michelle har konkurrert i NM Pole Sport, Pole Art doubles og Hoop sport med flere 1. plasser. Hun deltok også i Aerial Dreams showet 2021.

Sertifisering:
– SpinCity pole fitness beginner

Aina Jakobsen

Aina Jakobsen

Instruktør

Aina oppdaget pole i 2008 og er dermed en av de første i Norge. Hun har vært instruktør siden 2010.  Aerial oppdaget hun i 2013 første gang. Hun er utdannet personlig trener, sertifisert pole fitness instruktør fra nybegynner til avansert, og har tatt flere instruktørkurs innenfor dans og trening. Hun er en erfaren performer som reiser over hele landet, og har bl.a vært danser på fulltid i Mexico, hvor hun også har undervist pole & aerial ved to ulike studioer. Innenfor pole og aerial sport har hun trent utøvere til både NM og VM med gode resultater. Aina underviser flere dansestiler og treningsformer, og er ellers også en aktiv musiker og billedkunstner.

Sertifisering:
– Xpert Pole Fitness level 1/2
– Xpert Pole Fitness level 3/4
– Polemoves level 1-2
– IPSF COP
– PT fra høyskolen i Sogn og Fjordane

Lise Eide Risanger

Lise Eide Risanger

Instruktør

Lise har drevet med pole siden 2018. Hun har også flere års danseerfaring, og har vært innom mange ulike sjangre: Alt fra hiphop til ballett. Lise elsker å fortelle historier og uttrykke følelser gjennom dansen, og liker å blande inn elementer fra ulike dansestiler i sine koreografier. I 2022 tok hun 2 sølvmedaljer i NM i Pole Art. Hun har også kommet på første- og andreplass i den spanske pole art-konkurransen «Polexpression» (2020 og 2021).

Sertifisering:
– SpinCity pole fitness beginner

Jannicke Lindow

Jannicke Lindow

Instruktør

Jannicke startet med pole i 2014 og noen år senere med Aerial Silks og Hoop. Hun har deltatt i flere nasjonale og internasjonale konkurranser, og har har show på flere ulike eventer og festivaler. I tillegg til Pole og Aerial har hun stort interesse for styrke- og fleksibilitetstrening.

Hun er utdannet personlig trener og rehab trainer, og sertifisert i Xpert Pole Nivå 1&2 og Twerk Teacher Training. Hun har instruert som vikar og på utdrikingslag siden 2019 og har fra desember 2021 til desember 2022 vært fast instruktør på Inspirals Pole & Aerial.

Sertifisering:
– Personlig trener med AFPT
– Rehab Trainer med AFPT
– Xpert pole fitness level 1/2
– Twerk Teacher Taining by Gal BePole