Om oss

Unicorn er et nyetablert dansestudio som ligger 3 km fra Jessheim sentrum. Lokalet ble nyrenovert i 2017 og rommer ca. 80 kvm. Studio har 7 X-pole Xpert stenger på 45 og 40 mm. Stengene er av chrome, brass og stainless steel (nikkelfri) med både statisk og spinning-funksjon.

Vi tilbyr mange ulike timer i pole, yoga, stretching samt styrketrening. Timene er 60 minutter lange med maks begrensning på 12 elever per pole-time. Dette er for å sikre at hver enkelt elev får oppfølging og tilpasning under timen. Timene holdes på kveldstid, vi tilbyr ulike medlemskap slik at du kan velge det som passer deg. Våre instruktører er utdannet Pole Fitness instruktør gjennom Xpert og Spincity, verdens ledende leverandører av pole fitness sertifiserings program.

Vi har nettbutikken Unicorn poleshop og i tillegg butikk i studio hvor man kan kjøpe poleklær, høye hæler, grepsprodukter og mye annet tilbehør. Gjennom oss kan man også kjøpe stenger til hjemmetrening, sikkerhetsmatter og portable stenger for show/utendørs trening.

Studio ligger sentralt med god kollektivforbindelse. Det finnes også gratis parkeringsplasser utenfor studio.

Instruktører

Diana Nodland

Diana Nodland

Eier/daglig leder og instruktør

Diana begynte med pole i mai 2015 og har siden den dagen hatt en stor lidenskap for sporten. Etter 2 år ble hun hektet på exotic poledance og elsker å danse i høye hæler, floorwork, flips og andre tøffe triks med mye power. I mars 2017 startet hun Unicorn på Jessheim og jobber nå fulltid som instruktør og daglig leder på studio.

Sertifisering: Xpert Pole Fitness level 1-2-3-4, Spin City stretching & flexibility samt utdannet instruktør i dansestilen twerk.

Konkurranser:
2 pl. After dark exotic, NO 2019
Deltok i Pole Theatre Iceland, 2019, professional drama doubles
2 pl. Exotic generation UK, new face 2019
2 pl. After dark exotic, NO 2018
1 pl. NM Pole sport 2017, professional doubles
3 pl. NM Pole sport 2016, Amatør 2

Mai Nguyen

Mai Nguyen

Instruktør

Mai begynte med pole i August 2015 og har alltid hatt en stor interesse for fitness delen i sin pole trening. Hun var også en av de første instruktørene som begynte undervise på Unicorn. Mai er en utrolig positiv og ivrig instruktør som elsker å se mestringsfølelsen til elevene sine. I tillegg trener å konkurrerer hun i doubles sammen med Diana, instruktør og eier av studio. Mai er utdannet instruktør hos Xpert Pole Fitness level 1-2.

Konkurranser:
Deltok i Pole Theatre, Iceland 2019, professional drama doubles
1 pl. NM Pole Sport 2017, professional doubles

Imma Øksenholt

Imma Øksenholt

Instruktør

Imma er utdannet psykiatrisk sykepleier og make-up artist. Hun startet karrière som instruktør i 2005 og har vært innom mange ulike treningsformer. Hun fant veien til styrke og pilates før yoga og pole kom inn i livet. -Yoga og pole sammen gir meg så mye mer enn bare trening. De skaper en balanse i kropp og sjel, og bygger mestring og økt selvfølelse. Imma har stor lidenskap og glede ved å kunne dele disse treningsformene med andre.

Sertifisering: Xpert Pole Fitness level 1-2, Flexibility Flow og Xpert Spinning pole. Xpert Essential sience of Heels. I tillegg RYT 200 YogaMalaysia , LesMills Education, Elixia Education, BOSU® Global Education og PilatesRoom education.

Christine Børresen

Christine Børresen

Instruktør

Christine var med og startet opp Norske pole sport forbundet (NPSF) i 2014 og sitter fortsatt i styret som økonomi ansvarlig. Hun har vært med å arrangert NM hvert år siden oppstart. Christine startet selv med pole i 2011/2012 og utdannet seg til instruktør i 2013, hun har tidligere instruert både hos Sometimes Lillestrøm samt The studio og Playroom i Oslo. Utover pole er hun med på en rekke hinderløp hvert år, blant annet Toughest, Totens tøffeste, x-run og Navy Race.

Sertifisering: Xpert pole fitness level 1-2 samt dommer for pole konkurranser via IPSF.

Birgitte Brøtmet

Birgitte Brøtmet

Instruktør

Birgitte har en stor interesse for trening i en rekke ulike aktiviteter, og driver aktivt med innebandy, klatring, pole fitness, ridning, styrketrening og løping. I timene fokuserer hun på teknikk, og variert trening for hele kroppen, bland annet Tabata-økter og Core-trening både med og uten utstyr. Birgitte deltar selv ukentlig på styrketimer, spinning, Tabata og X-fit. Hun har også deltatt i flere hinderløp og terrengløp, blant annet Tough Viking, Toughest, Bootcamp Survivor og Romerikes Råeste.

Sertifisering: SomaMove instruktør via SomaMove education og har erfaring fra mange samlinger med variert styrketrening med egenvekt og utstyr, Bootcamp-trening og x-fit/CrossFit.

Facebook

1 time siden

Unicorn Pole Studio

Her har vi kjære eleven Lise, les hva hun forteller om pole treningen😊👇
@lisenystadrytter

Hva fikk deg å begynne med pole?
- Har alltid hatt lyst til å prøve, så var jeg så heldig som vant en konkurranse på facebook av Unicorn Pole Studio, 2 ukers gratis prøvepakke 😍

Hva er det beste med å trene pole?
- At det er utrolig morsomt, og du får veldig mestringsfølelse av det. Og ikke minst er det sykt bra trening!

Har du noe mål med din trening?
- Å kanskje stille i en konkurranse en gang.

Hva er den største progresjon du har kjent siden du startet med pole?
- Har fått mye mer styrke og muskler! 💪🏻

Hvilken stil innen pole trening synes du er mest gøy og hvorfor?
- Jeg liker veldig godt Exotic. For du får uttrykket deg selv gjennom dans, og det gir veldig selvtillit. Det er så morsomt også, sånn at du tenker ikke over at du trener!

Har du noe tips til en nybegynner som vurderer å starte?
- Kjør på! Det er super morsomt, og det er den beste treningsformen jeg har hatt. Du får bra selvtillit, får fort styrke og det er et kjempefint miljø innenfor pole ❤

Husker du din første pole time og hvordan det var? Jeg gledet meg veldig mye, og var spent. Og det var som forventet, super morsomt! Når du først har prøvd pole så har du blitt bitt av basillen 😄

Tusen takk Lise ❤️
#unicornpolestudio #jessheimpolefitness #poletrening #treningsglede #jessheim
... Se merSe mindre

Vis på facebook

6 dager siden

Unicorn Pole Studio

Elev nr 2 som deler sin historie med oss er Linda Vanneid✨ som også vært med Norske konkurranser😍 @lindajv94

Hva fikk deg å begynne med pole?
- Jeg prøvde litt da jeg drev med freestyle discojazz for mange år siden. Så ville jeg prøve mer da jeg startet på høyskolen og meldte meg inn på studio i Oslo. Også ville jeg drive med en kul sport enn å være på treningsstudio.

Hva er det beste med å trene pole?
- Det beste med å trene pole er egentlig alt! Jeg blir stolt av å vise frem sporten, det er en veldig kul sport, og man blir jo litt ninja! Veldig morsomt! Samt mestringsfølelsen, det sosiale, det hjelper på selvtilliten og hva faktisk kroppen kan få til.

Har du noe mål med din trening?
- Jeg har delmål, nå tenker jeg mest på opp-ned triks, det å bli bedre i det. Samt ha en fin flyt mellom hvert triks.

Hva er den største progresjon du har kjent siden du startet med pole?
- Styrken! Triks blir ikke lettere, man blir sterkere! Og det ser man stor progresjon på.

Hvilken stil innen pole trening synes du er mest gøy og hvorfor?
- Jeg er veldig glad i lyrisk stil, liker å danse og bruke stangen som et element i en dans 😊 men ellers så liker jeg det meste, vanhellig pole trening og heels er gøy!

Har du noe tips til en nybegynner som vurderer å starte?
- Det er kjempe gøy, og selvom man ikke får til med en gang så kommer det etterhvert. Man får også bedre selvtillit og mestringsfølelse.

Husker du din første pole time og hvordan det var?
- Husker jeg tenkte: det der kommer jeg aldri til å klare, men fikk det til 😊 samt var veldig sjenert siden jeg ikke kjente noen der, men det gikk også bra! Ble bare vinn vinn!

Tusen takk Linda❤️
#polefitness #unicornpolestudio #trening #treningsglede #øvelsegjørmester #jessheimpolefitness #jessheim
... Se merSe mindre

Vis på facebook