Standardvilkår2018-11-27T12:14:21+00:00

Standardvilkår

Unicorn Pole Studio tilbyr disse medlemskapene: 12-Måneder, 6-Måneder og 3-Månders medlemskap. Samtlige medlemskap gir ubegrenset tilgang til alle våre klasser, og medlemmet booker selv klasser online med egen innlogging. Tegning av medlemskap er en bindende kontrakt mellom medlemmet og Unicorn Pole Studio. Medlemskapet er personlig og kan ikke benyttes av andre enn medlemmet selv. Innmelding av medlemskap utføres på nett i vårt bookingsystem, hvor man i tillegg må signere for våre standardregler. Avtalen er inngått ved samme tidspunkt kunde kjøper medlemskapet. Betaling for medlemskap vil trekkes automatisk fra din konto, trekket gjennomføres en gang hver måned på samme dato medlemskapet opprettes.

Ved inngåelse i medlemsavtalen på nett har kunde rett til 14 dagers angrerett fra dato kjøpet er utført. Ved benyttelse av angrerett må kunde varsle bedriften skriftlig og innenfor angitt frist. Kunde vil da få refundert forhåndsbetalt beløp for resterende dager etter at varsel er mottatt, og kunde vil ikke kunne benytte mer av medlemskapet. Betalt beløp for perioden kunde benyttet seg av medlemskapet refunderes ikke.

Medlemmer trener på eget ansvar og må sørge for at en ikke utsetter seg for fysiske anstrengelser en ikke klarer.
Brudd på Unicorn Pole Studio sine sikkerhets- og trivselsregler kan medføre at medlemskap avsluttes. Endringer i booking- og medlemskapsregler kan forekomme.

Medlemskap 12 måneder:
★Ubegrenset antall klasser per måned
★10% rabatt på produkter kjøpt i vår nettbutikk*
★20% rabatt på privattimer, utdrikningslag, kurs samt workshops arrangert av Unicorn Pole Studio
★30% rabatt på behandling/sports massasje hos Daniel Borgård
★Kan fryses 1 måned
★20% Studentrabatt, ved fremvisning av gyldig studentbevis

Medlemskap 6 måneder:
★Ubegrenset antall klasser per måned
★5% rabatt på produkter kjøpt i vår nettbutikk*
★10% rabatt på privattimer, utdrikningslag, kurs samt workshops arrangert av Unicorn Pole Studio
★30% rabatt på behandling/sports massasje hos Daniel Borgård
★15% Studentrabatt, ved fremvisning av gyldig studentbevis

Medlemskap 3 måneder:
★Ubegrenset antall klasser per måned
★5% rabatt på produkter kjøpt i vår nettbutikk*
★10% rabatt på privattimer, utdrikningslag, kurs samt workshops arrangert av Unicorn Pole Studio
★30% rabatt på behandling/sports massasje hos Daniel Borgård

*Gjelder kun lagerførte produkter og ikke dropshipping (Xpole & Lupit pole) eller salgs produkter.

STUDENTRABATT: Medlemmet vil få rabattert pris på medlemskap ved fremvisning av gyldig studentbevis. Rabatten er gyldig i 6 måneder fra første trekk etter at medlemmet dokumentert beviset, og medlemmet må selv sørge for fremvisning av nytt studentbevis i god tid for å unngå trekk på fullt beløp når disse 6 månedene går ut.

Påmelding til timer kan gjøres 10 dager frem i tid. Påmelding må gjøres senest 6 timer før timen starter, og kansellering må gjøres senest 4 timer før start for å unngå å bli trukket for klassen. Dersom du ikke møter opp eller melder deg av i tide vil du bli belastet med et avbestillingsgebyr på 50 kr, gebyret trekkes fra medlemmets kundekonto. For sen kansellering med klippekort, drop-in samt prøvetime vil klassen regnes som gjennomført, og kunde blir ikke belastet med ekstra gebyr. Unicorn Pole Studio forbeholder seg retten til å endre timer samt kansellering av timer dersom det blir nødvendig.

Regler ved undervisning:
Under timen skal elever følge instruksjoner som gis av instruktøren og ikke prøve seg på øvelser som ikke er blitt undervist. Elever skal komme tids nok og få med seg hele oppvarmingen. Vis respekt og hensyn til instruktør og de andre elevene, hvis man må gå tidligere fra timen skal det gis beskjed om til instruktøren på forhånd. Instruktøren kan be deg om å forlate timen dersom det vises tegn til skader som gjør at du ikke klarer å gjennomføre timen. Dette gjelder også dersom du utgjør en risiko for deg selv eller andre elever, eller ikke følger våre trivsels regler.

Medlem av studio:
Unicorn Pole Studio forbeholder seg retten til å avslutte medlemsavtalen dersom medlemmet foretar brudd på våre sikkerhet og trivsels regler etter anmodning fra de ansatte, eller ved inkassosaker og stadig betalingsproblemer. Også dersom medlemmet på sociale medier opptrer truende, trakasserende eller uhøflig mot andre elever, ansatte eller bedriften. Ved dette tilfelle vil medlemmet først motta skriftlig advarsel, og ved neste hendelse avsluttes medlemskap siste dag for inneværende betalt måned.

Du må ha fylt 16 år for å være medlem og trene på Unicorn Pole Studio. Vi tilbyr eget ungdomskurs i pole fra 13 år. Er du under 18 år må du ha godkjennelse av foresatte.

Alle påmeldinger til kurs/workshops er bindende og bekreftet ved mottatt innbetaling, disse kan kjøpes på nett i vårt bookingsystem. Booket kurs er gjeldende, det er altså ikke lov å bytte kurs og/eller hoppe inn i et påbegynt kurs. For booking av bestilt workshop så vil fullt beløp for samtlige deltakere trekkes fra kundekontoen til den som bestiller.

Vi tilbyr klippekort med både 5 og 10 klipp som er gyldig i 6 måneder fra kjøpsdato, disse finnes tilgjengelig for kjøp på nett i vårt bookingsystem. Et klipp gjelder for 1 klasse, du booker selv klasser online gjennom vår booking APP eller på nettsiden med din egen bruker. Drop-in er gyldig i 3 måneder fra kjøpsdato. Påmelding av timer må gjøres senest 6 timer før klass start, og avmelding må gjøres senest 4 timer før start for at du skal unngå å bli trukket for klassen.

Betaling for medlemskap trekkes automatisk fra Medlemmets konto på samme dato hver måned. Trekkdato er den dagen som medlemskap opprettes/kjøpes på. Medlemmet er ansvarlig for å påse at betaling av månedlig medlemsavgift blir gjennomført. Dersom trekk av en grunn ikke går gjennom, vil Medlemmet få beskjed via epost og må selv sørge for oppdatering av kort slik at betaling gjennomføres. Dersom medlemsavgift ikke betales, vil Medlemmet motta faktura på skyldig beløp, og saken sendes deretter videre til Inkasso. Dersom Medlemmet har misligholdt et betalingskrav og mottar inkassovarsel eller inkassokrav fra en ekstern inkassator, er det betalingsinformasjonen på fakturaen fra den eksterne inkassatoren som skal benyttes ved betaling.

Oppsigelse av medlemskap etter medlemskapstiden har en generell oppsigelsestid på 2 måneder. Oppsigelsen regnes fra og med mottatt skriftlig varsel. Oppsigelse av medlemskap under medlemskapstid kan godkjennes dersom vedrørende flytter mer enn 5 mil fra studio eller har dokumenter som tilsier at medlemmet ikke kan fortsette. Ved graviditet kan medlemmet fryse medlemskap opp til 12 måneder.

Våre medlemmer har rabattert pris ved kjøp av varer fra vår nettbutikk. For å utnytte seg av rabatten må produktene kjøpes i studio. Ved tilfeller hvor nettbutikken tilbyr flere rabatter, kan maks 1 rabatt benyttes av gangen. Ved kjøp av produkter i studio gjelder samme kjøpbetingelser som i nettbutikken, disse kan du lese om her: https://shop.unicornpole.no/pages/standardvilkar
Regler for retur av produkter finner du her: https://shop.unicornpole.no/pages/return

Unicorn Pole Studio har stort fokus på sikkerhet og helse, og det er derfor viktig at det blir opplyst om tidligere skader eller skader som måtte oppstå under trening til instruktør. Unicorn Pole Studio har ingen ansvar for personskader og/eller tap av eiendom som måtte oppstå under trening i studio, da all trening skjer på eget ansvar. Instruktører har rett til å be elever om å forlate trening dersom det vises tegn til skade eller smerte, som kan utgjøre risiko for seg selv eller andre.

Booking av utdrikningslag/event kan utføres online i vårt bookingsystem. Kontakt oss først slik at vi får bekreftet at datoen dere ønsker er ledig. For å booke en dato lager du en profil i bookingsystemet hvor du kjøper forhåndsbooking på kr 500. Resterende beløp vil bli trukket automatisk fra kundeprofilen 14 dager før oppdragsdato, før trekk må vi også ha beskjed om antall deltakere. Booking er bindende, kansellering eller endring av tidspunkt må skje senest 14 dager før oppdrag. Når resterende beløp for utdrikningslag/event er trukket er det ikke lenger mulig for kansellering/endring. Unicorn Pole Studio forbeholder seg retten til å kansellere eller gjøre endringer av arrangementet dersom det er absolutt nødvendig. Beløpet krediteres dersom dette skulle oppstå og vi ikke finner en passende løsning for dere.

Instruktørene har rett til å avvise personer fra lokalet dersom de opptrer i en trakasserende atferd eller utgjør en fare for andre deltakere eller instruktør.

Unicorn Pole Studio bruker Studiobookings som kundedatabas for booking og betaling av våre tjenester. Alle personopplysninger som lagres av Unicorn Pole Studio AS i vår kundedatabase blir holdt fortrolig. De blir ikke videresolgt til tredjepart. Kontaktinformasjonen vil brukes utelukkende for Unicorn Pole Studios egne statistikker og internmarkedsføring.
Hvis du ønsker og få dine personlige opplysninger fjernet fra vår databas, vennligst kontakt oss på epost: post@unicornpole.no

Les utførlig beskrivelse av policy for vårt bookingprogram her: https://studiobookings.com/privacy-policy/