Studiovilkår

Her finner du standard reglene som gjelder på vårt studio. Alle som trener hos oss må gjøre seg kjent med og signere vilkårene i sin profil.

Medlemskap

Samtlige medlemskap gir ubegrenset tilgang til alle våre klasser, og medlemmet styrer bookingen selv med egen innlogging. Tegning av medlemskap er et bindende kontrakt mellom medlemmet og Unicorn pole studio, og medlemskapet fortløper etter bindingsperioden inntil medlemmet selv sier opp avtalen. Medlemskapet er personlig og kan ikke benyttes av andre enn medlemmet selv. Innmelding av medlemskap kan utføres på nett i vårt bookingsystem eller direkte i studio. Avtalen er inngått ved samme tidspunkt kunde kjøper medlemskapet, samtidig må kunde signere standardvilkårene elektronisk. Betaling for medlemskap vil trekkes automatisk fra din konto, trekket gjennomføres en gang hver måned på samme dato medlemskapet opprettes.

Ved inngåelse i medlemsavtalen på nett har kunde rett til 14 dagers angrerett fra dato kjøpet er utført. Ved benyttelse av angrerett må kunde varsle bedriften skriftlig og innenfor angitt frist. Kunde vil da få refundert forhåndsbetalt beløp for resterende dager etter at varsel er mottatt, og kunde vil ikke kunne benytte mer av medlemskapet. Betalt beløp for perioden som har passert refunderes ikke.

Medlemmer trener på eget ansvar og må sørge for at en ikke utsetter seg for fysiske anstrengelser en ikke klarer.
Brudd på Unicorn pole studio sine sikkerhets- og trivselsregler, samt gjentakende betalingsproblemer kan medføre at medlemskap avsluttes. Endringer i booking- og medlemskaps regler kan forekomme.

Medlemsfordeler

Alle våre medlemskap gir medlemsfordeler som kan leses om under «Medlemskap» på siden «Trening & priser».

Studenter får rabattert pris på medlemskap Diamond og Platinum ved fremvisning av gyldig studentbevis. Rabatten er gyldig i 6 måneder fra første trekk etter at medlemmet dokumentert beviset, og medlemmet må selv sørge for fremvisning av nytt studentbevis i god tid for å unngå trekk på fullt beløp når disse 6 månedene utgår.

Booking regler

Booking må gjøres senest 6 timer før timen starter, og kansellering av time senest 4 timer før for å unngå å bli trukket for klassen. Dersom du ikke melder deg av i tide vil du bli belastet med et avbestillingsgebyr på 50 kr, og dersom du er påmeldt og ikke møter opp vil du bli belastet med 100 kr. Gebyret trekkes fra medlemmets kundekonto. For sen kansellering/No-show med klippekort eller drop-in vil klassen regnes som gjennomført, og kunde blir ikke belastet med ekstra gebyr. Du vil heller ikke bli belastet med gebyr dersom du ikke møter opp til kurs.
NB: å kun gi beskjed til instruktører eller via andre elever regnes ikke som kansellering av time, du må selv bruke bookingsystemet og melde deg av der.

Timeplan & klasser

Vi har en fast timeplan hvor klassene går ved samme tidspunkt hver uke. Til tider forandres timeplan etter tilpasning av våre instruktører, nye/flere klasser eller ved ferie perioder. Under fellesferien (15 juni-15 august) vil timeplan begrenses og en del klasser vil slås sammen. Studio holder stengt under helligdager og inneklemte dager. Vi forbeholder oss retten til å endre timer samt kansellering av timer dersom det blir absolutt nødvendig. Ved få påmeldinger til timer, så kan dem slås sammen til mikset klasser.

Trivsel og undervisnings regler

Under timen skal elever følge instruksjoner som gis av instruktøren og ikke prøve seg på øvelser som ikke er blitt undervist, elever skal heller ikke hjelpe eller lære bort andre elever. Elever skal komme tids nok og få med seg hele oppvarmingen, samt uttøying på slutten av timen. Dersom eleven kommer for sent og går glipp av oppvarmingen, har man ikke lov til å delta på timen. Vis respekt og hensyn mot instruktør og de andre elevene. Hvis man ved enkelte tilfeller må gå tidligere fra timen skal det gis beskjed om til instruktøren på forhånd.

Pole kan være en intim sport hvor vi trener sammen i grupper og instruktøren har nærkontakt ved spotting av elever. Ta hensyn til andre og sørg for å komme fresh til studio, unngå også mye parfyme da andre kan være allergisk.
Instruktøren kan be deg om å forlate timen dersom det vises tegn til skader som gjør at du ikke klarer å gjennomføre timen. Dette gjelder også dersom du utgjør en risiko for deg selv eller andre elever, eller ikke følger våre trivsels/undervisnings regler.

Medlem av studio:
Unicorn pole studio forbeholder seg retten til å avslutte medlemsavtalen dersom medlemmet foretar brudd på våre sikkerhet og trivsels regler etter anmodning fra de ansatte, eller ved inkassosaker og stadig betalingsproblemer. Også dersom medlemmet på sosiale medier opptrer på en truende eller trakasserende måte mot andre elever, ansatte eller bedriften. Ved dette tilfelle vil medlemmet først motta skriftlig advarsel, og ved neste hendelse avsluttes medlemskap siste dag for inneværende betalt måned.

Aldersgrense

Du må ha fylt 15 år for å tegne medlemskap eller delta på gruppetimer hos oss, og 18 år gjelder på våre Heels klasser. Vi tilbyr egne kurs for barn mellom 5-14 år. Dersom du er under 18 år kreves godkjenning fra foreldre, de må da signere våre standardvilkår (waiver) i din profil.

Trening for barn

Vi tilbyr egne kurs i Aerials for barn mellom 6-14 år. Kommende kurs finner du på her på nettsiden samt under «arrangement» på vår facebook side. Aerial kurs inkluderer luftakrobatikk trening i Aerial Hoop, Aerial Silk, Pole fitness og Aerial Hammock.
Når ditt barn skal delta på kurs hos oss må du som forelder/foresatt lage en bruker i ditt barns navn i vårt bookingsystem. Du må signere våre studiovilkår (waiver) som du finner i din profil.
Når du og ditt barn ankommer studio første gang skal du fylle ut Helse og Sikkerhets skjema for ditt barn, dette skjema må være utfylt for at ditt barn skal få lov å delta på treningen.

Les mer om våre barne kurs under «Trening & priser»

Kurs og Workshop

Alle påmeldinger til kurs/workshops er bindende og bekreftet ved mottatt innbetaling, disse kan kjøpes på nett i vårt bookingsystem. Booket kurs/workshop er gjeldende, det er altså ikke lov å bytte/endre kurs og/eller hoppe inn i et påbegynt kurs. For booking av privat workshop/event så vil fullt beløp for samtlige deltakere trekkes fra kundekontoen til den som bestiller.

Utdrikningslag/event

Utdrikningslag, kick-off, bursdag event og private workshops kan bookes kan utføres i vårt bookingsystem. Kontakt oss først slik at vi får bekreftet at datoen dere ønsker er ledig. For å booke en dato lager du en profil i bookingsystemet hvor du kjøper forhåndsbooking på kr 500. Resterende beløp vil bli trukket automatisk fra kundeprofilen 14 dager før oppdragsdato, før trekk må vi også ha beskjed om antall deltakere. Booking er bindende, kansellering eller endring av tidspunkt må skje senest 14 dager før oppdrag. Når resterende beløp for utdrikningslag/event er trukket er det ikke lenger mulig for kansellering/endring.

Unicorn pole studio forbeholder seg retten til å kansellere eller gjøre endringer av arrangementet dersom det er absolutt nødvendig. Beløpet krediteres dersom dette skulle oppstå og vi ikke finner en passende løsning for dere.

Instruktørene har rett til å avvise personer fra lokalet dersom de opptrer i en trakasserende atferd eller utgjør en fare for andre deltakere eller instruktør.

Klippekort og Drop inn

Vi tilbyr flere ulike klippekort både for klasser med instruktør og egentrening, samtlige klipp er gyldig 12 måneder fra kjøpsdato. Et klipp gjelder for 1 klasse, og du booker selv klasser på nett gjennom vår nettside eller booking APP. Klippekort er bindende kjøp og kan ikke endres/byttes ut i ettertid.

Betaling

Betaling for medlemskap trekkes automatisk fra Medlemmets konto på samme dato hver måned som medlemskap opprettes/kjøpes på. Medlemmet er ansvarlig for å påse at betaling av månedlig medlemsavgift blir gjennomført. Dersom debet-/kreditt kort ikke blir autorisert vil Medlemmet bli varslet per epost, og et ekstra gebyr på 100.- vil bli belastet dersom kort ikke kan autoriseres innen 2 dager fra den opprinnelige dato for ikke-godkjent autorisasjon.

Dersom medlemsavgift ikke betales, vil Medlemmet motta faktura på skyldig beløp, og saken sendes deretter videre til Inkasso. Dersom Medlemmet har misligholdt et betalingskrav og mottar inkassovarsel eller inkassokrav fra en ekstern inkassator, er det betalingsinformasjonen på fakturaen fra den eksterne inkassatoren som skal benyttes ved betaling. Unicorn pole studio forbeholder seg retten til å avslutte et medlemsavtal dersom medlemmet har gjentakende betalingsproblemer.

Frys ditt medlemskap

Diamond medlemskap kan fryses 2 sammenhengende måneder hver år, og Platinum medlemskap kan fryses 1 måned. Frys av medlemskap må sendes inn skriftlig og minst 7 dager før din neste betaling slik at vi rekker og fryse ditt medlemskap i tide.

Ved graviditet eller skade kan medlemmet fryse medlemskap opp til 12 måneder mot dokumentasjon fra lege.

Si opp medlemskapet

Oppsigelse av medlemskap har en generell oppsigelsestid på 1 måned. Oppsigelsen regnes fra og med mottatt skriftlig varsel, du må sende inn oppsigelsen i god tid før din neste betaling for at kommende betaling skal regnes som din siste måned. Oppsigelse av medlemskap under bindingstiden kan godkjennes dersom vedrørende flytter mer enn 5 mil fra studio eller har dokumenter som tilsier at medlemmet ikke kan fortsette.

Skade

Unicorn pole studio har stort fokus på sikkerhet og helse, og det er derfor viktig at det blir opplyst om tidligere skader eller skader som måtte oppstå under trening til instruktør. Unicorn pole studio har ingen ansvar for personskader og/eller tap av eiendom som måtte oppstå under trening i studio, da all trening skjer på eget ansvar. Instruktører har rett til å be elever om å forlate trening dersom det vises tegn til skade eller smerte, som kan utgjøre risiko for seg selv eller andre.

Ved skade eller sykdom kan medlemskap fryses opp til 6 måneder ved fremvisning av dokumentasjon fra lege.

Nettbutikk

Ved tilfeller hvor nettbutikken tilbyr flere rabatter, kan maks 1 rabatt benyttes av gangen. Ved kjøp av produkter i butikk gjelder samme kjøpsbetingelser som i nettbutikken, unntatt produkter på salg som ikke kan returneres.

Kjøpsbetingelser for nettbutikken finner du her: https://butikk.unicornpole.no/kjopsbetingelser-vilkar/
Regler for retur av produkter finner du her: https://butikk.unicornpole.no/retur/

Sikkerhet og personopplysninger

Unicorn pole studio er opptatt av din sikkerhet og at du som kunde skal føle deg trygg når vi behandler dine personopplysninger. All informasjon om hvordan vi lagrer og behandler dine personopplysninger finner du her: Personvernerklæring GDPR

Hvis du ønsker og få dine personlige opplysninger fjernet fra vår databas, vennligst kontakt oss på epost: post@unicornpole.no

Facebook

5 dager siden

Unicorn pole studio
For en herlig og tøff gjeng med damer som fullførte nybegynnerkurset i går, dere er helt RÅ! 🤩💪 Neste kurs i pole fitness starter torsdag 11/11 som er om 3 uker, her er det fortsatt noen ledig plasser igjen☺️#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook