Unicorn Pole Studio logo
Meny

Studiovilkår

Medlemskap

Tegning av medlemskap er et bindende kontrakt mellom medlemmet og Unicorn Pole & Aerial Fitness. Medlemskapet er personlig og kan ikke benyttes av andre enn medlemmet selv.

Innmelding av medlemskap kan utføres på nett i vårt bookingsystem eller direkte i studio. Avtalen er inngått ved samme tidspunkt kunde kjøper medlemskapet, samtidig må kunde signere standardvilkårene elektronisk. Betaling for medlemskap vil trekkes automatisk fra din konto og på samme dato hver måned. Medlemskap fortsetter automatisk etter bindingsperioden inntil medlemmet selv sier opp avtalen.

Ved kjøp av medlemskap på nett har kunde rett til 14 dagers angrerett fra dato kjøpet er utført. Ved benyttelse av angrerett må kunde varsle bedriften skriftlig og innenfor angitt frist. Avtalen vil stanses, allerede betalt beløp for første måned vil ikke refunderes og kunde kan benytte seg av trening ut måneden som allerede er betalt. Ved tilfelle hvor kunde benyttet seg av tilbud eller redusert innmeldings pris, vil tilgang til trening stanses umiddelbart.

Brudd på Unicorn Pole & Aerial Fitness sine sikkerhets- og trivselsregler, samt gjentakende betalingsproblemer kan medføre at medlemskap avsluttes. Endringer i booking- og medlemskaps regler kan forekomme, det er opp til hver enkelt å holde seg oppdatert med våre regler.

Medlemsfordeler

Medlemsfordeler kan leses om under «Medlemskap» på siden «Trening & priser».

Studenter får rabattert pris på alle medlemskap utenom Basic, ved fremvisning av gyldig studentbevis. Rabatten er gyldig i 6 måneder fra første trekk etter at medlemmet har dokumentert beviset. Medlemmet må selv sørge for fremvisning av nytt studentbevis i god tid for å unngå trekk på fullt beløp når disse 6 månedene utgår.

Booking regler

Booking styrer du selv med egen innlogging. Det må være minst 3 påmeldte for at gruppetime skal gjennomføres, dersom timen kanselleres har du mulighet til å delta på en annen klasse eller trene på egen hånd.
Booking frist: 6 timer
Avmeldings frist: 4 timer

For medlemskap og pakker med ubegrenset trening blir du trukket 50kr for sen kansellering, 100kr for No-Show (påmeldt uten oppmøte).

For andre trenings pakker sånn som klippekort, kurs eller privattime vil klassen regnes som gjennomført, klippet forsvinner og du blir ikke belastet gebyr.
NB: å kun gi beskjed til instruktører eller via andre elever regnes ikke som kansellering av time, du må selv bruke bookingsystemet og melde deg av der.

Timeplan & klasser

Vi har en fast timeplan hvor klassene går ved samme tidspunkt hver uke. Til tider forandres timeplan etter tilpasning for våre instruktører, nye klasser eller ved ferie perioder. Under sommerperioden ( juni-august) vil timeplan reduseres og klasser vil slås sammen. Studio holder stengt ved helligdager, inneklemte dager og i romjulen. Vi forbeholder oss retten til å endre timer samt kansellering av timer dersom det blir nødvendig.

Regler i våre timer

Regler som gjelder i våre timer:
 • Elever må komme i god tid og være i salen før timen starter. Etter at døren er stengt så er det ikke lov å gå inn i salen.
 • Elever skal følge instrukser fra instruktøren, det er ikke lov å utføre øvelser som ikke er blitt undervist i gjeldende time.
 • Elever har ikke lov og lære bort til andre elever. Hvis en elev trenger hjelp så spør de instruktøren.
 • Hvis man ved enkelte tilfeller må gå litt tidligere (maks 5 minutter) skal dette gis beskjed om før timen starter.
 • Ingen mobilbruk/filming under timen.
 • Ringer, halsbånd, armbånd og klokker må tas av før trening.
 • Instruktøren kan be deg om å forlate timen dersom du utgjør en risiko for deg selv eller andre elever, eller ikke følger instrukser fra instruktør.

Trivsel og miljø

 • Vis respekt og hensyn mot instruktør og de andre elevene.
 • Sørg for å komme fresh til studio, Pole kan være en intim sport hvor vi trener sammen i grupper og instruktøren har nærkontakt med elever ved hjelp/spotting.
 • Unngå mye bruk av parfyme da andre kan være allergisk.
 • Det er ikke lov å ha med seg barn eller venner/familie inn i treningssalen for å se på.

Unicorn Pole & Aerial Fitness forbeholder seg retten til å avslutte medlems avtalen dersom eleven foretar brudd på våre sikkerhet og trivsels regler etter anmodning fra de ansatte. Også dersom medlemmet på sosiale medier opptrer på en truende eller trakasserende måte mot andre elever, ansatte eller bedriften. Ved dette tilfelle vil medlemmet først motta skriftlig advarsel, og ved neste hendelse avsluttes medlemskap siste dag for inneværende betalt måned.

Aldersgrense

Du må ha fylt 18 år for å tegne medlemskap eller delta på gruppe timer hos oss.

Kurs og Workshop

Alle påmeldinger til kurs/workshops er bindende og bekreftet ved mottatt innbetaling, disse kan kjøpes på nett i vårt bookingsystem. Booket kurs/workshop er gjeldende, det er altså ikke lov å bytte/endre eller kansellere i ettertid. For booking av privat workshop/event så vil fullt beløp for samtlige deltakere trekkes fra kunde kontoen til den som bestiller.

Utdrikningslag/event

Utdrikningslag, kick-off, bursdag event og private workshops kan bookes i vårt bookingsystem. Kontakt oss først slik at vi får bekreftet at datoen dere ønsker er ledig. For å booke en dato lager du en profil i bookingsystemet hvor du kjøper reservasjon på kr 500. Resterende beløp vil bli trukket automatisk fra kundeprofilen 14 dager før oppdragsdato, før trekk må vi også ha beskjed om antall deltakere. Booking er bindende, kansellering eller endring av tidspunkt må skje senest 14 dager før oppdrag. Når resterende beløp for event er betalt er det ikke lenger mulig for kansellering/endring.

Unicorn pole studio forbeholder seg retten til å kansellere eller gjøre endringer av arrangementet dersom det er absolutt nødvendig. Beløpet krediteres dersom dette skulle oppstå og vi ikke finner en passende løsning for dere.

Instruktørene har rett til å avvise personer fra lokalet dersom de opptrer i en trakasserende atferd eller utgjør en fare for andre deltakere eller instruktør.

Klippekort

Vi tilbyr klippekort både for klasser med instruktør og egentrening. Klippekort er gyldig 12 måneder fra kjøpsdato. Et klipp gjelder for 1 klasse, og du booker selv klasser på nett gjennom vår nettside eller booking APP. Dersom du ikke skal bruke mer av klippene dine, kan resterende overføres til en annen bruker. Overføring kan utføres én gang og gjelder kun for brukeren som opprinnelig har kjøpt klippekortet.

Betaling

Betaling for medlemskap trekkes automatisk fra Medlemmets konto på samme dato hver måned. Det er mulig å endre trekk-dato i ettertid. Medlemmet er selv ansvarlig for å påse at betaling av månedlig medlemsavgift blir gjennomført. Dersom debet-/kreditt-kort ikke kan belastes vil Medlemmet bli varslet per epost. Dersom betaling ikke går gjennom innen tre dager fra den opprinnelige trekkdatoen, vil et ekstra gebyr på kr 100,- bli belastet Medlemmet.

Dersom medlemsavgift ikke betales vil Medlemmet motta faktura på skyldig beløp og det påløper ekstra administrasjonsgebyr på kr 150,-. Betales ikke fakturaen innenfor fristen, mottar Medlemmet purring med purregebyr. Saken vil deretter sendes videre til inkasso. Dersom Medlemmet mottar inkassokrav fra en ekstern inkassator, er det betalingsinformasjonen på fakturaen fra den eksterne inkassatoren som skal benyttes ved betaling.

Frys ditt medlemskap

Medlemskap kan fryses 1 gang per år, Diamond medlemskap opp til 2 måneder og for Platinum medlemskap gjelder 1 måned. Frys av medlemskap må sendes inn skriftlig og minst 7 dager før din neste betaling slik at vi rekker å fryse ditt medlemskap i tide. Medlemskapet blir stanset på samme dato som ditt månedlige trekk. Fryses medlemskapet under bindingstiden forlenges perioden med like mange antall måneder.

Ved graviditet, operasjon eller skade kan medlemskap fryses opp til 12 måneder mot dokumentasjon fra lege.

Oppsigelse

Medlemskapet har en generell oppsigelse på én måned. Dette gjelder alle våre medlemskap, også uten binding.
Oppsigelsen er gjeldene én måned fra og med neste trekk etter oppsigelsen er mottatt skriftlig.
Oppsigelse sendes per e-post til post@unicornpole.no i god tid før din neste betaling for at kommende betaling skal regnes som din siste måned. Det er ikke mulig å si opp medlemskap i bindingstiden.

Skade

Unicorn Pole & Aerial Fitness har fokus på sikkerhet og helse, og det er derfor viktig at det blir opplyst om tidligere skader eller skader som måtte oppstå under trening til instruktør. All trening skjer på eget ansvar og studio står ikke ansvarlig for personskader og/eller tap av eiendom som måtte oppstå under trening i studio. Instruktører har rett til å be elever om å forlate trening dersom det vises tegn til skade eller smerte, som kan utgjøre risiko for seg selv eller andre.

Sikkerhet og personopplysninger

Unicorn pole studio er opptatt av din sikkerhet og at du som kunde skal føle deg trygg når vi behandler dine personopplysninger. All informasjon om hvordan vi lagrer og behandler dine personopplysninger finner du her: Personvernerklæring

Hvis du ønsker å få dine personlige opplysninger fjernet fra vår databas, vennligst kontakt oss på epost: post@unicornpole.no