Unicorn Pole Studio logo
Meny

Tilbud

Her finner du våre tilbud og faste kampanjer på kurs og medlemskap!

~Verv en venn~
Er du medlem hos oss og verver en venn til å bli medlem, så får både du og din venn 400kr rabatt på kommende måned! NB: Du må gi beskjed hvem venn du verver før vedrørende melder seg inn. (Denne kampanjen kan ikke benyttes sammen med andre rabatterte trenings tilbud.)

~Ta med venner gratis første uken som medlem~
Som ny medlem får du lov å ta med opp til 2 venner helt gratis for å trene sammen med deg på studio, dette kan du gjøre innen 7 dager fra du har kjøpt ditt medlemskap.

~Bli medlem etter fullført grunnkurs~
Melder du deg inn som medlem innen 7 dager fra du har fullført grunnkurs, så får du 50% rabatt på første måned.

 

 

Samarbeidspartnere

Vi har avtaler som gir våre medlemmer rabattert pris på forskjellige behandlinger. For å benytte seg av medlems rabatten booker du en time, og tar med deg behandlings kort som du får hentet ut i resepsjonen vår.


Lillestrøm muskel- og leddklinikk
Klinikken ligger midt i Lillestrøm sentrum med parkeringsmuligheter. Hos LMLK får våre medlemmer 100kr rabatt hos Naprapat og Osteopati behandlinger. Les mer om klinikken, behandling og priser her:


Feminin & Maskulin Health and Beauty
Klinikken ligger i Strømmen sentrum. Her får våre medlemmer 20% rabatt på Spraytan, fastpris 350kr på voksing av legger samt 10% på alle behandlinger hos Cathrine på torsdager. Les mer om behandlinger og priser på nettsiden.