Aerial kurs for barn

Velkommen til våre Aerial kurs for barn! Våre kurs passer for både gutter og jenter, og er oppdelt i aldersgrupper mellom 5-9 år og 10-14 år.
På Aerial kurs har vi fokus på at barnet skal få en lærerik opplevelse og på en trygg måte lære seg teknikker i hvordan man trener luftakrobatikk. Vi starter klassene med oppvarming som inkluderer både styrke og stretch øvelser. Alle barn får lære seg forskjellige øvelser på samtlige utstyr – Aerial Hoop, Aerial Silk og Pole.

Våre instruktører er sertifisert «Childrens Pole & Aerial» via Xpert fitness fra England. De har gjennomgått opplæring i sikkerhet og førstehjelp.

Krav for at ditt barn kan delta på kurs
– Fysisk signatur av Helse og sikkerhets skjema
– Elektronisk signatur av studiovilkår i din/ditt barns profil
– Dit barn må være forsikret

Hva bør jeg vite før første time?
– Kom i god tid til timen
– Smykker så som ringer, halsbånd, armbånd må tas av før trening.
– Bruk vanlige treningsklær så som tights/shorts og singlet/topp eller ballerinadrakt.

Kommende kurs:
Nytt kurs settes opp etter nyttår


PÅMELDING:
1. Lag en bruker i vårt bookingsystem med navn og fødselsdato til ditt barn.
2. Gå til «waiver» i profilen, les og signer for dokumentet.
3. Kjøp kurset, etter kjøpet blir ditt barn automatisk booket til hele kurset.
4. Møt opp minst 20 min før kursstart første gang dere kommer til studio for gjennomgang og signering av helse & sikkerhets skjema.

Facebook

16 timer siden

Unicorn pole studio
Gratulerer så mye til våre instruktører Mai og Birgitte som fullført Sertifisering i Aerial Hoop! 🥳👏 Vi gleder oss masse til å starte opp med Hoop klasser! 😍 Tusen takk til XPERT Pole & Aerial Fitness og Amy som holdt utdanningen☺️#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook

5 dager siden

Unicorn pole studio
✨ 20% rabatt på Gavekort ✨Usikker på hva du skal gi bort i julegave? Hva med et gavekort på vårt studio? 😃 I hele desember får du 20% rabatt, og gavekort kan brukas på alle våre trenings pakker! Velg en spesifikk pakke som vi skriver på gavekortet, eller en valgfri sum så kan mottaker av gavekortet få velge pakke selv ❤️#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook