Grunnkurs Aerial Hoop

Dette er et nybegynner kurs som passer like godt for deg som aldri prøvd Aerial Hoop, eller for deg som trent litt hoop fra før. Under disse ukene vil du lære deg grunnleggende teknikk og hvordan vi trener i fritthengende ring. Du kommer lære deg enkelte triks samt små kombinasjoner med hvordan man går fra et triks til et annet. Du vil også få teste å henge opp-ned i hoopen.

Hva bør jeg vite før første time?
– Kom i god tid til timen
– Smykker så som ringer, halsbånd, armbånd, klokker må tas av før trening.
– Bruk leggings/tights og topp/singlet eller langermet sportstopp.
– Ta med egen klut og overfladisk antibac (må være uten glycerin) for å spraye/tørke av hoopen etter bruk. Dette kan også kjøpes i studio.

Pris: 1949 kr
Lengde: 6 uker, 75 min per gang

Kommende kurs:
Kurs kommer snart


Kurs kjøpes på nett i vårt bookingsystem, lag en bruker og kjøp «Grunnkurs Aerial Hoop». Du blir så automatisk booket til hele kurset og du finner bookingen i din profil.

Facebook

10 timer siden

Unicorn pole studio
I dag kommer en helt ny dame til oss som er fra Italia, Federica Ghione, som skal holde vår aller første Contemporary dance klasse! 😃 Dette er en dansetime uten stang og som er åpen for alle nivåer! Det ser ut til at våre medlemmer har ventet på en slik klasse da den faktisk er fullbooket! 🤩 Vi gleder oss masse til å se vi får lært i dag! #unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook

2 dager siden

Unicorn pole studio
NY klasse på timeplanen! 😁Hver tirsdag kl. 18:50Dette er en nybegynner time som inneholder øvelser fra Pole Fitness 1. I denne timen setter vi sammen øvelser til lengre kombinasjoner både rundt stangen og på gulvet. Her retter vi fokus litt vekk fra teknikk og jobber mer med flyten mellom bevegelser og myke overganger. Dette er gøyal time som gir rom for å føle seg fri til å finne sin egen flyt.#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook