Grunnkurs Heels

Dette er et nybegynner kurs som passer like godt for deg som aldri prøvd poledance i heels før, og for deg som danset litt med heels fra før. Vi anbefaler at du gjennomført et grunnkurs i pole fitness eller vært med på noen fitness timer før du deltar på dette kurset. Dette for at du skal være litt kjent med stangen før vi begynner med hæler, men du kan selvsagt bli med selv om du ikke trent pole før. Du må ha fylt 18 år for å delta på dette kurset.

Om kurset:
Under disse ukene vil du lære deg grunnleggende teknikk og hvordan vi danser pole i høye hæler. Første time går vi gjennom grunnteknikker og hvordan vi beveger oss opp og ned med stang. Videre i kurset kommer vi til å danse flere forskjellige koreografier, lære mange ulike Heels-elementer og transisjoner både med stang og på gulvet.

Du trenger:
Høye hæler (Pleaser sko) og knebeskyttere.
Du kan kjøpe eller leie både poledance sko (pleasers) og knebeskyttere i vår butikk dersom du ikke har dette selv.
Bruke enten leggins eller shorts samt topp/singlet.
Ta med egen klut og overfladisk antibac (må være uten glycerin) for å vaske av stangen. Dette kan også kjøpes i studio.

Pris: 1949 kr
Lengde: 6 uker, 75 min per gang
Tid: tirsdager start 26/10, kl. 18:45-20:00
Datoer: 26 okt. 2, 9, 16, 23 & 30 nov.

Neste kurs starter i januar, informasjon kommer i desember.


Kurs kjøpes på nett i vårt bookingsystem, lag en bruker og kjøp «Grunnkurs Heels». Du blir så automatisk booket til hele kurset og du finner bookingen i din profil.

Facebook

16 timer siden

Unicorn pole studio
Gratulerer så mye til våre instruktører Mai og Birgitte som fullført Sertifisering i Aerial Hoop! 🥳👏 Vi gleder oss masse til å starte opp med Hoop klasser! 😍 Tusen takk til XPERT Pole & Aerial Fitness og Amy som holdt utdanningen☺️#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook

5 dager siden

Unicorn pole studio
✨ 20% rabatt på Gavekort ✨Usikker på hva du skal gi bort i julegave? Hva med et gavekort på vårt studio? 😃 I hele desember får du 20% rabatt, og gavekort kan brukas på alle våre trenings pakker! Velg en spesifikk pakke som vi skriver på gavekortet, eller en valgfri sum så kan mottaker av gavekortet få velge pakke selv ❤️#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook