Grunnkurs pole fitness

Lurer du på om pole er en treningsform for deg?
Vi tilbyr grunnkurs for de som ønsker å prøve ut pole som trening. Dette kurset passer like godt for deg som er helt ny eller hvis du tatt dette kurset fra før.

Pole har blitt en populær treningsform som både er gøy og utfordrende! Pole passer for alle, uansett alder og uavhengig om man er godt trent fra før. Du trenger altså ikke å være sterk eller fleksibel for å lære og klare de øvelser vi gjør på nybegynnerkurs. På disse ukene vil du få en grundig gjennomgang av teknikker i mange ulike spins og triks, samt hvordan man kan kombinere disse øvelsene. Timene varer i 75 minutter og inneholder oppvarming, teknikk, kombinasjoner og uttøying som gradvis gjør deg sikrere, sterkere og mer fleksibel. Du vil kjenne styrken og gleden ved å trene, samtidig som du får personlig oppfølging av instruktøren som følger deg gjennom hele kurset.

Hva lærer jeg på kurs?
– Grunnleggende triks og spins i pole fitness
– Sette sammen triks og spins til kombinasjoner
– Koreografi, dans med stang
– Spinningpole, triks på stang som snurrer
– Floorwork og overganger mellom gulv og stang
– Styrkeøvelser med stang
– Gode stretching øvelser for hele kroppen

Hva bør jeg vite før første time?
– Kom i god tid til timen
– Unngå bruk av bodylotion/solkrem, håndkrem og oljer samme dag som du skal trene, det hindrer godt grep på stanga.
– Smykker så som ringer, halsbånd, armbånd må tas av før trening.
– Bruk vanlige treningsklær så som tights og singlet. Ha på shorts under tightsen så slipper du skifte i timen.
– Ha med egen mikrofiberklut og overfladisk antibac for å vaske av stangen, dette kan også kjøpes i studio.

Pris: 1949.-
Lengde: 6 uker, 75 min per gang

Kommende kurs:
Torsdager start 13/1 kl. 20:00-21.15
DATO: 13, 20, 27 Jan. 3, 10, 17 Feb.

Torsdager start 24/2 kl 20:00-21.15
DATO: 24 Feb, 3, 10, 17, 24, 31 Mars.


Kurs kjøpes på nett i vårt bookingsystem, lag en bruker og kjøp «Grunnkurs pole fitness». Du blir så automatisk booket til hele kurset, og du finner bookingen i din profil.

Facebook

15 timer siden

Unicorn pole studio
Gratulerer så mye til våre instruktører Mai og Birgitte som fullført Sertifisering i Aerial Hoop! 🥳👏 Vi gleder oss masse til å starte opp med Hoop klasser! 😍 Tusen takk til XPERT Pole & Aerial Fitness og Amy som holdt utdanningen☺️#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook

5 dager siden

Unicorn pole studio
✨ 20% rabatt på Gavekort ✨Usikker på hva du skal gi bort i julegave? Hva med et gavekort på vårt studio? 😃 I hele desember får du 20% rabatt, og gavekort kan brukas på alle våre trenings pakker! Velg en spesifikk pakke som vi skriver på gavekortet, eller en valgfri sum så kan mottaker av gavekortet få velge pakke selv ❤️#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook