Privattime 2 eller flere

En perfekt mulighet for dere som er 2 eller flere personer og ønsker å ta en poletime alene med instruktøren. Privattime kan bookes til både nybegynner og opp mot avansert nivå. Dere kan velge standard privattime eller privattime med senior instruktør som har dypere utdanning og lenger erfaring.

Dere gir beskjed ved booking hva dere kan fra før og hva dere ønsker å lære. Hvis dere er helt nye eller er usikker på hva dere vil lære, så legger instruktøren opp hele timen for dere.

Lengde – 60min
Pris standard – 549 kr/person
Pris med senior instruktør – 749 kr/person


Kontakt oss før du kjøper privattime for å avtale en passende tid. Deretter kjøper du «privattime 2 eller flere» i vårt booking system, du velger antall for like mange som skal delta på timen. Når kjøpet er gjennomført legger så til bookingen i din profil.

Facebook

10 timer siden

Unicorn pole studio
I dag kommer en helt ny dame til oss som er fra Italia, Federica Ghione, som skal holde vår aller første Contemporary dance klasse! 😃 Dette er en dansetime uten stang og som er åpen for alle nivåer! Det ser ut til at våre medlemmer har ventet på en slik klasse da den faktisk er fullbooket! 🤩 Vi gleder oss masse til å se vi får lært i dag! #unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook

2 dager siden

Unicorn pole studio
NY klasse på timeplanen! 😁Hver tirsdag kl. 18:50Dette er en nybegynner time som inneholder øvelser fra Pole Fitness 1. I denne timen setter vi sammen øvelser til lengre kombinasjoner både rundt stangen og på gulvet. Her retter vi fokus litt vekk fra teknikk og jobber mer med flyten mellom bevegelser og myke overganger. Dette er gøyal time som gir rom for å føle seg fri til å finne sin egen flyt.#unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook