Unicorn Pole Studio logo
Meny

Utdrikningslag

Hos oss kan du booke utdrikningslag, bursdag feiring, jentekveld eller kick-off!

Poledance er den perfekte aktiviteten som passer like godt for menn og kvinner! Ingen forkunnskaper er nødvendig. Vi tilbyr et skreddersydd opplegg tilpasset det event dere ønsker, en aktivitet alle kan delta på uansett alder og kroppsfasong. Dersom dere har et spesifikt ønske til eventet er det bare å gi beskjed.


Utdrikningslag & bursdag feiring
På utdrikningslag og bursdag feiring er det bruden/brudgommen eller bursdag barnet som er i fokus. Hele gruppen får være med og lære grunnleggende spins og triks tilpasset nybegynner nivå, deretter lærer vi en enkel dansekoreografi. Mot slutten av timen skal selvfølgelig den heldige få vise frem det dere har lært i form av et show for resten av gruppa. Vi bruker LED neon lys for å lage ektra god stemning under showet!


Kick-off & Julebord
Ta med dine kollegaer på en skikkelig morsom time i pole! Her vil dere lære en rekke utfordrende øvelser tilpasset deres nivå, og vi setter sammen elementer til kombinasjoner. Dere kan velge hvis dere ønsker kun triks eller også prøve dere på koreografi.


Jentekveld
Når dere booker jentekveld kan dere velge pole fitness med triks og spins, eller en dansetime med eller uten høye hæler. Hva med å ta på favorittantrekket og slenge seg litt ut av komfortsona? Velger dere dansetime så lærer vi en enkel koreografi, og dere bestemmer selv hvis dere vil ha vanlig koreografi hvor vi danser med sokker, eller en sensuell koreografi med høye hæler. Vi har noen pole heels som kan leies til timen hvis ønskelig.


HVORDAN BOOKER JEG EVENTET?
1. Kontakt oss med ønsket dato, tid og antall deltakere slik at vi får bekreftet ledig plass.
2. Lag en bruker i bookingsystemet, kjøp «Forhåndsbooking arrangement»
3. Etter kjøpet oppretter vi eventet som blir lagt inn i din kundeprofil.
4. Du er booket! Resterende beløp for alle deltakere trekkes fra din kundeprofil 2 uker før eventet.

I studio har vi 14 stenger, dette betyr at hvis dere er mange personer så deler dere stang. Vi anbefaler å bruke kort shorts og singlet til timen. Det er lov å ta med seg medbrakt alkohol.
Pris for event (fastpris under 5 personer). Ta kontakt ved større grupper.

Deltakere:Varighet:Pris:
1 – 460 min1899 kr
5 – 1060 min399 kr/person
11 – 1670 min369 kr/person
17 – 2275 min

339 kr/person