Utdrikningslag

Dette arrangement passer også perfekt til bursdag, jentekveld eller teambuilding!

Poledance
Poledance er den perfekte aktiviteten som passer like godt for å drikke ut både brud og brudgom! Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Vi tilbyr et skreddersydd opplegg med dans og moro for både menn og kvinner i alle alder og former. Når du booker kan du velge om enten kun bruden eller brudgommen får privat undervisning, eller at hele gruppen deltar. Mot slutten av timen skal selvfølgelig bruden/brudgommen få vise frem det dere har lært i form av et show for resten av gruppa. Om du er en del av gruppen og ikke deltar på grunn av skade/graviditet eller fordi du rett og slett ikke har lyst er det selvfølgelig lov å se på.

Vi har maks antall personer på 26 stk og en minstepris på 1895.- dersom dere er under 5 personer. I studio har vi 13 stenger, dette betyr at hvis dere er mange personer så deler dere stang. Vi anbefaler å bruke kort shorts og singlet til timen.

Det er lov å ta med seg medbrakt alkohol. Kom gjerne innom dagen før hvis det er noe spesielt dere ønsker skal stå klart til dere når dere kommer! Hvis dere har andre ønsker for å gjøre dagen spesiell kan dere gi beskjed så hjelper vi til så godt vi kan.

Sminkekurs
Ønsker dere sminkekurs i tillegg? Vi har pakkepriser der dere kan kombinere et sminkekurs med dansetimen! Dere vil få et 60 minutter langt kurs (i tillegg til pole timen) hvor alle kan være med og stille spørsmål, få tips og veiledning til hverdagsminken. Bruden vil være i fokus og det er hun som blir sminket mens makeup artisten holder kurs for alle sammen. Dere trenger ikke å ha med noe, vi har alt av sminke og utstyr.

Timen vil holdes av Imma Øksenholt som er utdannet sminkør via NISS (Nordisk institutt for scene og studio) 2009. Dere bestemmer selv hvis dere vil starte med sminkekurs eller pole timen.

HVORDAN BOOKE EVENT?
1. Kontakt oss med ønsket dato, tidspunkt og antall deltakere slik at vi får bekreftet ledig plass.
2. Lag en bruker i vårt bookingsystem og kjøp «Forhåndsbooking av event»
3. Etter kjøpet oppretter vi eventet som blir lagt inn i din kundeprofil.
4. Klart! (Resterende beløp for samtlige deltakere vil trekkes automatisk fra kundeprofilen 2 uker før eventet.)


Utdrikningslag poledance (fastpris under 5 personer: 1895.-)

Antall personerVarighetPris/person
1 – 660 min379.-
7 – 1270 min379.-
13 – 2175 min379.-


Utdrikningslag poledance + sminkekurs (fastpris under 5 personer: 2895.-)

Antall personerVarighetPris/person
1 – 6120 min579.-
7 – 12130 min579.-
13 – 21135 min579.-

Facebook

Nå savner vi alt stretching timene på studio! ✨ Spesielt etter mye sittende jobb og hoftene blir litt stive. Hvem er klar for å jobbe med fleksibiliteten når vi starter opp igjen😍?

#unicornpolestudio #strømmen #strømmenpolefitness #treningsglede #stretching #fleksibilitet
... Se merSe mindre

Vis på facebook

3 uker siden

Unicorn pole studio

Teamet på unicorn ønsker alle sammen en riktig god jul! ✨
Kos dere masse og ta være på hverandre❤️
#unicornpolestudio #polefitness #strømmenpolefitness #strømmen #godjul
... Se merSe mindre

Vis på facebook