Utdrikningslag

Dette arrangement passer også perfekt til bursdag, jentekveld eller teambuilding!

Poledance
Poledance er den perfekte aktiviteten som passer like godt for å drikke ut både brud og brudgom! Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Vi tilbyr et skreddersydd opplegg med dans og moro for både menn og kvinner i alle alder og former. Når du booker kan du velge om enten kun bruden eller brudgommen får privat undervisning, eller at hele gruppen deltar. Mot slutten av timen skal selvfølgelig bruden/brudgommen få vise frem det dere har lært i form av et show for resten av gruppa. Om du er en del av gruppen og ikke deltar på grunn av skade/graviditet eller fordi du rett og slett ikke har lyst er det selvfølgelig lov å se på.

Vi har maks antall på 26 personer og en minstepris på 1895.- dersom dere er under 5 personer. I studio har vi 14 stenger, dette betyr at hvis dere er mange personer så deler dere stang. Vi anbefaler å bruke kort shorts og singlet til timen.

Det er lov å ta med seg medbrakt alkohol. Kom gjerne innom dagen før hvis det er noe spesielt dere ønsker skal stå klart til utdrikningslaget! Hvis dere har andre ønsker for å gjøre dagen spesiell kan dere gi beskjed så hjelper vi til så godt vi kan.

Sminkekurs
Ønsker dere sminkekurs i tillegg? Vi har pakkepriser der dere kan kombinere et sminkekurs med dansetimen! Dere vil få et 60 minutter langt kurs (i tillegg til pole timen) hvor alle kan være med og stille spørsmål, få tips og veiledning til hverdagsminken. Bruden vil være i fokus og det er hun som blir sminket mens makeup artisten holder kurs for alle sammen. Dere trenger ikke å ha med noe, vi har alt av sminke og utstyr.

Timen vil holdes av Imma Øksenholt som er utdannet sminkør via NISS (Nordisk institutt for scene og studio). Dere bestemmer selv hvis dere vil starte med sminkekurs eller pole timen.

HVORDAN BOOKER JEG EVENTET?
1. Kontakt oss med ønsket dato, tidspunkt og antall deltakere slik at vi får bekreftet ledig plass.
2. Lag en bruker i vårt bookingsystem og kjøp «Forhåndsbooking av event»
3. Etter kjøpet oppretter vi eventet som blir lagt inn i din kundeprofil.
4. Klart! (Resterende beløp for samtlige deltakere vil trekkes automatisk fra kundeprofilen 2 uker før eventet.)


Utdrikningslag poledance (fastpris under 5 personer: 1895.-)

Antall personerVarighetPris/person
1 – 760 min379.-
8 – 1470 min379.-
15 – 2475 min379.-


Utdrikningslag poledance + sminkekurs (fastpris under 5 personer: 2895.-)

Antall personerVarighetPris/person
1 – 7120 min579.-
8 – 14130 min579.-
15 – 24135 min579.-

Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516. Type: OAuthException

3 uker siden

Unicorn pole studio
Gratulerer så mye til vår fantastiske instruktør Birgitte som nå har fullført utdanningen som pole fitness instruktør! 🤩👏 Fremover kommer Birgitte undervise pole nybegynner på onsdager, rett etter pole styrke! 😊Vi gleder oss til masse kule poletimer med Birgitte 😍 #unicornpolestudio #unicornpoleshop #strømmenpolefitness #treningsglede #treningsmotivasjon #polefitness #strømmen #Lillestrøm ... Se merSe mindre
Vis på facebook