Utdrikningslag2019-01-21T11:01:43+00:00

Utdrikningslag

Dette arrangementet passer også perfekt til bursdager, jentekvelder, teambuilding eller kick off! Kom gjerne med forslag om hvordan vi kan anpasse timen etter deres ønsker.

Poledance
Poledance er den perfekte aktiviteten som passer like godt for å drikke ut både brud og brudgom! 
Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Vi tilbyr et skreddersydd opplegg med dans og moro for både menn og kvinner i alle alder og former. Når du booker kan du velge om enten kun bruden eller brudgommen får privat undervisning, eller at hele gruppen deltar. Mot slutten av timen skal selvfølgelig bruden/brudgommen uansett vise frem det dere har lært i form av et show for resten av gruppa. Om du er en del av gruppen og ikke deltar på grunn av skade/graviditet eller fordi du rett og slett ikke har lyst er det selvfølgelig lov å se på. Vi har maks antall personer på 20 stk og en minstepris på 1999 kr. I studio har vi 7 stenger, dette betyr at hvis dere er mange personer så deler dere stang. Vi anbefaler å bruke hotpants og singlet, men det går fint an å bruke tights.
Det er lov å ta med seg medbrakt alkohol. Kom gjerne innom dagen før hvis det er noe spesielt dere ønsker skal stå klart til dere når dere kommer! Hvis dere har andre ønsker for å gjøre dagen spesiell kan dere gi beskjed så hjelper vi til så godt vi kan.

Hvis du etter denne timen finner et lite interesse for pole, så gi beskjed, du får da en gratis prøvetime du kan bruke på valgfri klasse hos oss:)

Sminkekurs
Ønsker dere sminkekurs i tillegg? Vi har pakkepriser der dere kan kombinere et sminkekurs med dansetimen!

Dere vil få et 60 minutter langt kurs (i tillegg til pole timen) hvor alle kan være med og stille spørsmål, få tips og veiledning til hverdagsminken. Bruden vil være i fokus og det er hun som blir sminket mens makeup artisten holder kurs for alle sammen.
Dere trenger ikke å ha med noe, vi har alt av sminke og utstyr.


Kontakt oss for booking

Priser utdrikningslag:
Minstepris: 1995 kr

 Antall personer  Varighet  Pris/person
 1 – 6 personer  60 min  399 kr/pers
 7 – 12 personer  70 min  349 kr/pers
 13 – 20 personer  80 min  299 kr/pers

Pakkepriser sminkekurs + utdrikningslag:
Minstepris: 3199 kr

 Antall  Varighet  Pris/person
 1 – 6 personer  120 min  649 kr
 7 – 12 personer  130 min  599 kr
 13 – 20 personer  140 min  499 kr