Unicorn Pole Studio logo
Meny

Utdrikningslag

Hos oss kan du booke utdrikningslag, bursdag feiring, jentekveld eller kick-off!

Poledance er den perfekte aktiviteten som passer like godt for menn og kvinner! Ingen forkunnskaper er nødvendig. Vi tilbyr et skreddersydd opplegg tilpasset det event dere ønsker, en aktivitet alle kan delta på uansett alder og kroppsfasong. Dersom dere har et spesifikt ønske til eventet er det bare å gi beskjed.


Utdrikningslag & bursdag feiring
På utdrikningslag og bursdag feiring er det bruden/brudgommen eller bursdag barnet som er i fokus. Hele gruppen får være med og lære grunnleggende spins og triks tilpasset nybegynner nivå, deretter lærer vi en enkel dansekoreografi. Mot slutten av timen skal selvfølgelig den heldige få vise frem det dere har lært i form av et show for resten av gruppa. Vi bruker LED neon lys for å lage ektra god stemning under showet!


Julebord, Kick-off eller Jentekveld
Ta med dine kollegaer eller venner på en skikkelig morsom time i pole! Her kan dere velge pole fitness med triks og spins, eller en dansetime hvor vi lærer en koreografi enten med eller uten høye hæler. Dere vil lære en rekke spennende og gøyale øvelser tilpasset deres nivå, samt kjenne på både utfordring og mestring.

Jentekveld pleier å være en veldig populær aktivitet for jentegjengen! Vi har også noen pole sko som kan leies til timen hvis ønskelig.


HVORDAN BOOKER JEG EVENTET?
1. Kontakt oss med ønsket dato, tid og antall deltakere slik at vi får bekreftet ledig plass.
2. Lag en bruker og kjøp «Event reservasjon» for 500kr
3. Etter kjøpet oppretter vi bookingen i din kundeprofil.
4. Du er booket! Resterende beløp for alle deltakere trekkes fra din kundeprofil 2 uker før eventet.

I studio har vi 14 stenger, dette betyr at hvis dere er mange personer så deler dere stang. Vi anbefaler å bruke kort shorts og singlet til timen. Det er lov å ta med seg medbrakt alkohol.

Antall personerVarighetPris
opp til 5 stykker60 min2000 kr
6 – 10 stykker60 min3000 kr
11 – 15 stykker75 min4000 kr
16 eller flere75 min5000 kr