Utdrikningslag

Dette arrangement passer også perfekt til bursdag, jentekveld eller teambuilding!

Poledance
Poledance er den perfekte aktiviteten som passer like godt for å drikke ut både brud og brudgom! Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Vi tilbyr et skreddersydd opplegg med dans og moro for både menn og kvinner i alle alder og former. Når du booker kan du velge om enten kun bruden eller brudgommen får privat undervisning, eller at hele gruppen deltar. Mot slutten av timen skal selvfølgelig bruden/brudgommen få vise frem det dere har lært i form av et show for resten av gruppa. Om du er en del av gruppen og ikke deltar på grunn av skade/graviditet eller fordi du rett og slett ikke har lyst er det selvfølgelig lov å se på.

Vi har maks antall personer på 20 stk og en minstepris på 1995 kr. I studio har vi 7 stenger, dette betyr at hvis dere er mange personer så deler dere stang. Vi anbefaler å bruke kort shorts og singlet, men det går fint an å bruke tights.

Det er lov å ta med seg medbrakt alkohol. Kom gjerne innom dagen før hvis det er noe spesielt dere ønsker skal stå klart til dere når dere kommer! Hvis dere har andre ønsker for å gjøre dagen spesiell kan dere gi beskjed så hjelper vi til så godt vi kan.

Sminkekurs
Ønsker dere sminkekurs i tillegg? Vi har pakkepriser der dere kan kombinere et sminkekurs med dansetimen! Dere vil få et 60 minutter langt kurs (i tillegg til pole timen) hvor alle kan være med og stille spørsmål, få tips og veiledning til hverdagsminken. Bruden vil være i fokus og det er hun som blir sminket mens makeup artisten holder kurs for alle sammen. Dere trenger ikke å ha med noe, vi har alt av sminke og utstyr.

Timen vil holdes av Imma Øksenholt som er utdannet sminkør via NISS (Nordisk institutt for scene og studio) 2009. Dere bestemmer selv hvis dere vil starte med sminkekurs eller pole timen.

HVORDAN BOOKE EVENT?
1. Kontakt oss med ønsket dato, tidspunkt og antall deltakere slik at vi får bekreftet ledig plass.
2. Lag en bruker i vårt bookingsystem og kjøp «Forhåndsbooking av event»
3. Etter kjøpet oppretter vi eventet som blir lagt inn i din kundeprofil.
4. Klart! (Resterende beløp for samtlige deltakere vil trekkes automatisk fra kundeprofilen 2 uker før eventet.)


Utdrikningslag poledance (minstepris: 1995.- under 6 deltakere)

Antall personerVarighetPris/person
1 – 660 min399.-
7 – 1270 min349.-
13 – 2075 min299.-


Utdrikningslag poledance + sminkekurs (minstepris: 3199.- under 6 deltakere)

Antall personerVarighetPris/person
1 – 6120 min599.-
7 – 12130 min549.-
13 – 20135 min499.-

Facebook

Det er så innmari koselig når det ramler inn så mange flotte elever på time❤️❤️ Bilde fra gårsdagens fleksibilitet time✨
#unicornpolestudio #jessheimpolefitness #fleksibilitet #jessheim #treningsglede
... Se merSe mindre

Vis på facebook

3 dager siden

Unicorn Pole Studio

Noen fine ord fra Ingvild som trent hos oss I litt over et år nå, og lært masse på en tiden! 👏Hun har også en stang hjemme hvor hun får øvet ekstra på de vi lærer på studio🥰

RePost: @dancecanary
Pole and I now have 1 year anniversary ❤️🎉 When I first walked i to @unicornpolestudio and met @dianaalicjakaja and could never have imagined the love, Joy, pain, gain, friendships and self-development Ive achieved this year! It has become a Journey that I Will travel for many many years ⭐👍 Next year Ill start making my own choreos and practicing for MAYBE competition. Thank you to all the Girls that I meet and know from the studio, you are amazing ❤️🙏

#unicornpolestudio #jessheimpolefitness #treningsglede #øvelsegjørmester #jessheim #Ullensaker #poledance
... Se merSe mindre

Vis på facebook