Workshop2019-01-25T12:17:21+00:00

Acroyoga workshop med Karen & Maria

PÅMELDING:
For booking av workshop: KLIKK HER
FRIST for booking: torsdag 21 februar

Plats: Unicorn pole studio
Dato: søndag 24 februar
Tid: 2 timer fra kl. 14:00-16:00
Pris: 250 kr

BESKRIVELSE OM WORKSHOPPEN:
Acroyoga er en blanding av akrobatikk, yoga og terapeutiske teknikker, der vi jobber med kommunikasjon og tillit. Å gjøre acroyoga kan bidra til at du bli sterkere, mykere og i langt bedre humør. Vi jobber som regel sammen i grupper på tre eller flere for at det skal være trygt og for at alle skal oppleve mestring og moro. I denne 2-timers workhopen vil vi gå gjennom noen av de mest grunnleggende posisjonene og overgangene i acroyoga. Vi kommer også til å introdusere variasjoner og individuelle utfordringer til de som har trent litt fra før.

Workshopen passer både for deg som er helt fersk på acroyoga, og for deg som har noe erfaring, men som ønsker å repetere og videreutvikle grunnleggende teknikker. Du trenger ikke å komme med en partner, vi setter sammen grupper og bytter treningspartnere underveis. Vi gleder oss til å lede dere til ny kunnskap på en morsom og leken måte!

INSTRUKTØR Karen-Elise Amriati Løvås
Fra ballett til poledance, og mange varianter derimellom har estetikk og bevegelse vært en del av Karen Elise’s liv fra barndommen av. Hun har praktisert mange yogaretninger siden tidlig 2000 og er utdannet Prenatal Yoga Teacher gjennom blooma.com. I 2010 prøvde hun acroyoga for første gang og det var kjærlighet ved første flytur! Siden da har hun deltatt og assistert ved en rekke workshops og festivaler før hun høsten 2016 fullførte acroyoga lærerutdannelsen sin med AcroBhakti. «Når jeg gjør acroyoga kjenner jeg hva det betyr å være tilstede i øyeblikket. Gjennom bevegelse og lek blir jeg kjent med nye mennesker og meg selv på en helt unik måte.»

INSTRUKTØR Maria Lampadari
Med en bakgrunn fra akrobatikk og kampkunst, begynte Maria å trene yoga da hun flyttet til Norge i 2010. På den veien fant hun acroyoga som ble hennes store lidenskap. Maria har i flere år organisert fri acroyogatrening i Oslo. I 2018 tok hun sin acroyoga lærerutdannelse med AcroYoga International, og har etter det undervist klasser og workshops i Oslo. «Acroyoga lærer meg å finne harmoni gjennom kommunikasjon, og å lytte på flere forskjellige måter».